Motkányhoz híres vendég érkezik: a Simpson család!

Öt évvel első mozis bemutatkozásuk után egy négyperces kisfilmmel tér vissza a nagyvászonra a Simpson család, méghozzá 3D-ben, amit a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens 3D (6) előtt láthatnak a mozinézők. A vicces kisfilm a család legfiatalabb tagjának egy napját mutatja be: a bájos, és mindig tettre kész Maggie most az oviban keveredik izgalmas kalandokba, ahol ismét bebizonyítja, hogy mennyire okos a korához képest. Kivételesen nem a tipegő Maggie az, aki életveszélyes helyzetbe kerül, hanem ő az aki mentőakcióba lendül. A humoros, és látványos rövidfilm a nyár egyik nagy kedvencének ígérkezik.

A sorozat régi alkotói mind kivették a részüket a kisfilm elkészítéséből, de azt állítják, ez nem egy újabb egész estés mozi bevezetője.

– Csak meg akarjuk köszönni a rajongóknak, hogy 25 éve kitartanak mellettünk – mondta az Entertainment Weeklynek Al Jean, executive producer. – Ami pedig az új nagyfilmet illeti: sosem lehet tudni. Meglátjuk.

Rajongói hamarosan újra a mozikban üdvözölhetik az őstörténet legmulatságosabb csordáját is: Sid és barátai valamint a makkjáért jégen-földön megharcoló motkány visszatér a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (Ice Age 4 – Continental Drift, hazai bemutató: július 5.) című filmben. Legutolsó felbukkanásuk óta a technika fejlődött, a humor pedig nem fogyott: a 3D-s animációs vígjáték elképesztően látványos és nagyon vicces. És aki a Jégkorszak 4.-re vált jegyet, az egyúttal az eddig még nem látott Simpson rövidfilmet is megtekintheti.

IC Press