Nothing to Fear-poszterSlash lesz a producere a Nothing to Fear c. horrorfilmnek. A Guns ‘n’ Roses ex-gitárosa saját bevallása szerint mindig is szerette a horrorfilmeket, míg egy parti alkalmával összefutott egy film producerrel, és az ő bíztatására vágott bele a filmforgatásba, Slash megalapította a Slasher Films nevű horror műfajra specializálódott filmes céget.
Slash zenéit azelőtt számos filmben hallhattuk, mind a Velvet Revolver zenekarral, mind szólóban közreműködött néhány filmben. 1995-ben Snakepit nevű zenekarával „Jizz Da Pit” címmel dalt írt Quentin Tarantino: Jackie Brown c. filmjéhez, és több filmben szerepeltek betétdalai, dalrészletei, gitárszólói. A Vérfagyasztó c . filmszatíra „Obsession-Confession” c. betétdal felvételében is segédkezett Marta Sánchez spanyol pop énekesnőnek.
Nothing To Fear zenéjét Nicholas O’Toole és természetesen Slash fogja készíteni, a filmet Jonathan WC Mills forgatókönyve alapján Anthony Leonardi III fogja rendezni.
A film középpontjában egy család áll, akik egy új, jobb életet próbálnak kezdeni egy Stull nevű kisvárosban, Kansas-ben, ahol azonban furcsa dolgok történnek… A filmben Clancy Brown és Ethan Peck mellett többek között Anne Heche és James Tupper fognak szerepelni, Brown egy gonosz lelkészt, míg Peck egy titokzatos múlttal rendelkező városi személyt fog alakítani.
Nothing To Fear lesz Slash első filmje, aki további három film terveiről is említést tett…