Slayer: The Repentless Killogy
Slayer: The Repentless Killogy

Színes, amerikai thriller-koncertfilm, 130 perc, 2019 (18E)

rendező: BJ McDonnell, Wayne Isham

főszereplők: Jason Trost, Danny Trejo, Richard Speight, Derek Mears (kisjátékfilm), Tom Araya, Kerry King, Gary Holt and Paul Bostaph (koncert)

Magyarországi bemutató: 2019. november 6.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Korhatár: 18E

Slayer
Slayer

November 6-án, a világpremierrel egy időben, kizárólag egyetlen estére érkezik a magyar mozikba az amerikai trash-metal legenda, Slayer mozifilmje, a The Repentless Killogy, amely a zenekar három legbrutálisabb videoklipje alapján készült 40 perces thrillert és a 2017-es Los Angeles-i fellépésükről készült másfél órás koncertfilmet foglal magában. Rajongóknak kihagyhatatlan moziélmény!

Slayer
Slayer

Bosszú, gyilkosság, vérontás és megtorlás. A koncertfilm előfutáraként érkező, közel háromnegyed órás thrillert BJ McDonnell írta és rendezte, aki korábban három brutális videoklipet is készített a zenekar utolsó, „Repentless” stúdióalbumjához, a „You Against You”, a „Repentless” és „Pride in Prejudice” című számokhoz. A mozikba kerülő film e három klip alapján készült, egy egybefüggő, véráztatta bosszútörténetté formálva Wyatt (Jason Trost) kálváriáját, aki kiszáll gyilkosságokra specializált The Hand Brotherhood bűnbandából, hogy szerelmével új életet kezdhessen, ám a bandavezér kegyetlenül megtorolja árulását. Miután minden elveszített, ami fontos volt neki, kíméletlen bosszút esküszik, és miközben menekülnie kell egykori bandája és a történy elől, nekilát hogy módszeresen likvidáljon mindenkit, akinek köze volt szerettei elvesztéséhez. A kegyetlenül erőszakos történetet szinte végig a Slayer zenéje festi alá. A filmben számos hollywoodi filmeből és sorozatokból ismerős sztár is közreműködik, mint Danny Trejo, Richard Speight, Derek Mears, Jessica Pimentel, Tyler Mane, Bill Moseley, Caroline Williams és Sean Whalen.

Slayer
Slayer LEFT TO RIGHT: Paul Bostaph, Tom Araya, Gary Holt, Kerry King

A film második része a Slayer teljes hosszában rögzített 2017-es Los Angeles-i koncertje amit a veterán videoklip- és koncertfilm-rendező Wayne Isham rendezett (többek közt az ő nevéhez fűződik az októberben érkező Metallica & San Francisco Symphony – S&M2 koncertfilm is). A 90 perces, szó szerint kirobbanóan energikus koncert a régi rajongók szerint is a Slayer történetének egyik legjobb fellépése volt, olyan dalokkal, mint a „South of Heaven,” „War Ensemble”, „Mandatory Suicide”, „Dead Skin Mask”, „Raining Blood” és „Angel of Death”.

A mozikban látható Slayer dalok listája

1. Delusions Of Saviour
2. Repentless
3. The Antichrist
4. Disciple
5. Postmortem
6. Hate Worldwide
7. War Ensemble
8. When The Stillness Comes
9. You Against You
10. Mandatory Suicide
11. Hallowed Point
12. Dead Skin Mask
13. Born Of Fire
14. Cast The First Stone
15. Bloodline
16. Seasons In The Abyss
17. Hell Awaits
18. South Of Heaven
19. Raining Blood
20. Chemical Warfare
21. Angel Of Death

Nézd meg a Slayer: The Repentless Killogy film előzetesét!

Slayer: The Repentless Killogy
Slayer: The Repentless Killogy

Slayer: The Repentless Killogy előzetes (18)