Február 8-án hirtelen ötlettől vezérelve ültünk be a párommal a mindenki által várva várt A sötét ötven árnyalata c. új mozifilmre. Kissé szkeptikusan foglaltuk el a helyünket hiszen az első rész nem kapott sem jó kritikát sem jó nézői visszajelzést.
Az első képkockák feldolgozása után a cselekmény lassan indult be, azonban ez elengedhetetlen volt, hogy értsék a nézők mennyi idő is zajlott le a két rész között a storyban. Sokak szerint a filmben gyenge színészi alakításokkal és kezdetleges történeti szállal találkozhatunk.
Tény, hogy nem egy Oscar-díjas filmet láthattunk, azonban említésre kell, hogy kerüljön a fejlődés az első részhez képest. Többet- mondó jelenetek, a szadómazó háttérbe szorítása és a több romantika közelebb hozta hozzánk a filmet. Ami, valljuk be tetszett nekem is és a páromnak is.
A poénok adták magukat, nem voltak erőltetettek. Bár Mr. Grey igazán kevés nő számára adatik meg és az életet, amit kínál, a legtöbb ember csak elképzelheti magának, mégis sikerült jobban a nézőkhöz hozni a második részt több jelenet szólt arról, amit mi magunk is talán átélhettünk már szerelmi vívódásunk közepette.
Én pozitív értékeléssel zártam a filmet és nyugtáztam a teremből kijövet, hogy megérte megvenni rá a mozijegyet. Megosztó a vélemény és ez változatlan marad, azonban az elmaradhatatlan tény, hogy a mai napig nagy néző közönsége van a vetítéseknek.

Ha szeretsz moziba járni, és szereted a filmeket, csatlakozz! Írd le véleményed, oszd meg filmes élményeidet, küldd el nekünk, mi pedig megosztjuk az oldalon