Werk film a szomszédos Ausztriából, a legújabb James Bond film, a Spectre első napi forgatásáról. A készítők mondták:

Ausztriában vagyunk a hegyek között, egy gyönyörű, Solden nevű helyen.

Ez nagyon szürreális. Festői hely, különösen egy olyan pasinak, amilyen én vagyok. Tudja, én a belvárosban nőttem fel. Először vagyok hegyekben.

Eléggé izgulok, de nagyon izgatott vagyok, és alig várom, hogy megkezdjük a forgatást.

spectra_filmforgatas

Mindenekelőtt egy bámulatos jelenetet kell rögzítenünk, és ez lesz az egyik fő akciójelenet. Egy koronaékszerhez tudnám leginkább hasonlítani, annyira látványosnak kell lennie. És úgy tűnt, hogy Ausztriában minden megvan, amire a megvalósításhoz szükségünk van.

Hosszú út vezet idáig, sok országon keresztül, de megtaláltuk, amit keresünk, ezt az  egyedülálló, modern létesítményt. Úgyhogy itt vagyunk, a forgatás első napján, ami fantasztikus.

A forgatás egy ilyen elhagyatott helyen rengeteg nehézséggel jár, mint például az időjárási nehézségek a magasság s a többi. Igazi kihívást jelent itt fent lenni, de a lebilincselő látkép és a  hihetetlen helyszín kárpótol mindenért.

Arról beszélgettünk Sammel, hogy hogyan tudjuk lelülmúlni a Skyfallt, hogy ez már a SPECTRE legyen. Eddig ez egy kiváló kezdet. A Bond-hagyományokhoz méltóan látványos filmet készítünk, és mi is lehetne izgalmasabb, mint a világ tetején lenni?

http://youtu.be/iUO5hU5UGMs