Idén másodszorra ünnepelhetjük a Karácsonyt egy új Csillagok Háborúja filmmel, a Zsivány Egyes magyar premierje ugyanis december 14-én lesz, úgyhogy biztosan sok Star Wars rajongó látogat majd a mozikba. Új nyereményjátékunk is ehhez kapcsolódik, ugyanis most Star Wars figurát lehet nyerni a Fantasmania.hu Figura- Játékbolt felajánlásával!

Pontosan mi a nyeremény? A játékon ingyenes a részvétel és a nyertes három féle Star Wars figura közül választhat! Eldöntheti, hogy a Darth Vader figurát, a Lázadó katona figurát vagy az R2-D2 figurát szeretné megkapni. A figurák a 10 cm-es méretkategóriában készültek, mozgatható végtagokkal és a két humanoid figura esetében kezükbe adható fegyverrel. A Fantasmania.hu kínálatában most ők és többszáz féle Star Wars figura kapható is, úgyhogy ha magadnak vagy rajongó ismerősödnek karácsonyi ajándékot keresel, érdemes náluk szétnézni: Star Wars figurák – Fantasmania.hu

Hogy lehet nyerni? A játék posztját kell megosztani és kitölteni a lenti, egyszerű űrlapot. Azok közül nyer valaki, akik helyesen válaszolnak az első kérdésre!

+Bónusz Nyerési esély!

Ha kész az űrlap, a játék facebook kiírása alatt kommentben lehet jelezni, hogy melyik Star Wars figura tetszene jobban. Ez nem kötelező lépés, de több szempontból is előnyös: egyrészt így a nyertes azt a figurát kaphatja, amit ő választott, másrészt a facebookon aktív játékosok közül lesz még egy, Bónusz Nyertes is! Ez azok közül lesz valaki, aki: 1., aki bekommenteli melyik figurát szeretné 2., lájkolja a facebook oldalainkat és 3., megosztja a facebook kiírást! A kiírás itt van: Fantasmania facebook

A játék lezárult!

Válaszolni 2016. december 11-ig lehet. Ezt követően készítünk összesítést, ami biztosan eltart néhány napig. Azt szeretnénk, hogy az eredményt ki tudjuk hirdetni december 13-körül, hogy Karácsonyra és a premierre már megkaphassa új Star Wars figuráját a nyertes!

E-mailben küldjük majd el az eredményt, ezért fontos, hogy jó legyen az e-mail cím, ami az űrlapon meg van adva.

Ha bármihez segítség kéne, a Star Wars filmekkel kapcsolatos cikkeink itt vannak.

Képek a nyeremény figurákról:

Star Wars Darth Vader mozi figura / Star Wars Lázadó katona figura / Star Wars R2-D2 /Artu figura