Akivel talán a legjobban vártam a találkozást, ő Steven Seagal volt, 2014-ben.
Tudtam, hogy arra kevés az esély, hogy Magyarországra utazzon forgatni, de a Danubius Music meghívására 2014-ben Budapesten koncertezett. A színészlegenda és a Modern Art Orchestra a Budapest Kongresszusi Központ színpadán lépett fel.

Steven_Seagal-andi

Steven Seagal és Andi

A találkozás nem volt egyszerű, hisz akkor még nem dolgoztam újságíróként, így még csak kisakkozni sem lehetett, melyik repülővel érkezhet. Azonban sejthető volt, hogy a Novotel hotelben száll meg, ahol még nincsenek kitiltva a rajongók, így fogyasztó vendégként inkább ott várakoztunk!

Ez azért is volt jó döntés, mert a Budapest Kongresszusi Központban három bejáraton át közlekedhet ki-be, így kevesebb lett volna az esély elkapni őt. Sagal-ról lévén szó, szinte biztos voltam benne, hogy ő nem a művészbejárót fogja használni. A másik lehetőség a reptéren való várakozás, de több helyen lenni egyszerre nehéz lenne.

Steven_Seagal-andi-02

Steven Seagal és Andi

Amikor végül késve megérkezett, a mélygarázsba ment, ezzel „rontva” az esélyeinket, de mivel jó pár „skalpvadász rajongó” várta kint, így nekünk szerencsénk volt, hogy maradhattunk.
A szállodai szobában csak egy helyen van lift, így fogyasztó vendégként nem volt esély, hogy elkerüljük egymást. Igaz vártunk vagy 6 órát, de végül megérte.

Több interjút elolvastam előtte, így tudtam, hogy nem gond, ha valaki találkozik vele és felismeri akár utcán, akár bárhol. Sajnos sok rosszat is halottam róla, ezért kicsit félve közelítettem, de mint mindig, itt is tudtam, hogy nőként előnyöm van. Annak ellenőre, hogy testőr kísérte, aláírta az általam vitt DVD borítót, sőt! A közös fotót is megengedte, majd felsétált a szobájába. Így aztán a koncerten is nyugodtan hallgattam az előadását.


Ha neked is van hasonló, vagy forgatáson készült képek, küldd el nekünk a mozinezoKUKACgmail.com-ra!