Szeretnél Steven Spielberg alkotótársa lenni? Egyáltalán nem lehetetlen.

A mester nyáron kezdi forgatni azt a filmjét, amelyre nagyon sok rajongó már jó pár éve vár: hiszen Spielberg újra sci-fit készít, méghozzá egy nagyon népszerű regényből. A Ready Player One két világ találkozását, a valóságét és egy hiperrealista utópiáét beszéli el. Az élő szereplők már megvannak: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Simon Pegg és a Kémek hídjá-ért Oscart nyert Mark Rylance játssza a főszerepet. Az alkotók most az OASIS-ban, a virtuális világban mozgó avatárokat készítik elő.

Itt a nagy lehetőség! Bárki tervezhet avatárt, és mert a virtuális világban semmi nem szab határt, az avatárok teremtőit is egyedül a saját fantáziájuk korlátozhatja. A terveket június 23-ig kell beküldeni, az eredményhirdetésre július 7-én kerül sor. A technikai specifikációk itt találhatók: https://talenthouse-res.cloudinary.com/image/upload/v1/invites/yitcf74d5hszozskptr5, a szabályok pedig itt: https://talenthouse-res.cloudinary.com/image/upload/v1/invites/koxrbpcmtgf7txrlurps.

A lényeg, hogy öt kiválasztott alkotótól megvásárolják a művét, és az bekerül a Ready Player One-ba, Steven Spielberg következő nagyköltségvetésű, különlegesnek ígérkező sci-fijébe.