Oliver Stone makacs ember, és sokáig, semmilyen módon nem lehetett rávenni arra, hogy korábbi nagysikerű filmjei közül bármelyikhez folytatás készítsen. Azután az elmúlt évek pénzügyi válsága, és saját Dél-Amerikában és Kínában készített dokumentumfilmjei meggyőzték arról, hogy a Tőzsdecápák aktuális: így készült el végül a Tőzsdecápák – A pénz nem alszik (Wall Street: Money Never Sleeps, hazai bemutató: szeptember 30.), amelybe, a rendező hívó szavára az összes korábbi fontos szereplő készséggel visszatért. A Michael Douglas és Shia LaBeouf főszereplésével készült film pedig annyira jól sikerült, hogy hatására Stone hajlandó lenne feladni néhány régi elvét.

– A Tőzsdecápák forgatása nagyon kellemes élmény volt – nyilatkozta a rendező. – Úgyhogy, most azon gondolkodom, milyen érdekes lenne visszatérni például A sebhelyesarcú-hoz.

A klasszikus gengszterfilmet Stone írta és Brian De Palma rendezte ’83-ban, a folytatást viszont megnehezítheti, hogy legendás befejező jelenetében a főhős (Al Pacino játszotta) meghal.

– Ez még nem volna baj. A második rész kedvéért kitalálhatunk neki egy gyereket – magyarázta Oliver Stone. – A Tőzsdecápák-ban is ajándékoztam Michael Douglas-nak egy lányt.