A Másnaposok sztárjai egyre jobban hasonlítanak egy ballagáshoz közeledő gimnáziumi osztály nagymenőihez. Összeszoktak: három teljes filmet forgattak együtt, milliárdos sikert arattak, sztár lett belőlük – nem is csoda, hogy nehezen búcsúznak egymástól és a sorozattól. A Másnaposok 3. (16) (The Hangover Part III, már a mozikban.) elvarr minden szálat, megválaszol minden kérdést – nagyon úgy néz ki, hogy tényleg ez a vége.

A héten a párizsi bemutató után Rio De Janeiro került sorra. Ismét mindannyian megjelentek a bemutatón: Todd Phillips rendező mellett üdvözölte a brazil rajongókat Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha és persze az orvosból lett komikus, Ken Jeong is. Másnap pedig együtt siettek a partra, és estig együtt strandoltak. A közös tengeri örömködés odavonzotta a fotósokat: és Heather Graham megismételte a bravúrját. Bár a filmben kisebb szerepe van – ahogy a premiereken is rendre megtörténik – ismét a 43 éves bombázót figyelte mindenki.

Masnaposok_3-Heather Graham

– Amikor az első rész készült, én voltam az egyetlen ismert színész – nyilatkozta Graham –, azóta viszont az összes srácból igazi sztár lett. Nagyon örülök, hogy újra szerepet kaptam a filmben. Civilben unalmas alak vagyok, nem iszom, nem bulizom, örülök, hogy újra benne lehetek ezekkel a helyes srácokkal egy vad partiban.

Már hozzáférhető a neten A ZSIRÁF BEHAJOL játék, amely a Másnaposok 3. egyik legvadabb, legviccesebb jelenete alapján készült netes játék. A linkje: http://apps.warnerbros.com/hangover3/giraffegame/hu/

IC Press