Ismét játék, most Superman témában, így az Acélember után és a következő film, a Batman vs. Superman korai híreit olvasva!

A részvételhez csupán kettő plusz egy ide vágó kérdésre kell válaszolni, a lenti űrlap segítségével. A jól válaszolók közül három nyertest fogunk sorsolni, akik az alábbi nyeremények valamelyikét vihetik haza:

– A Fantasmania.hu Figura- Játékbolt felajánlásában: Klasszikus Superman logóval ellátott, licences baseball sapka (hátul állítható pánttal)! A sapka és többféle Superman figura is kapható náluk: Superman figurák – Fantasmania.hu Játékbolt

superman-man-of-steel-nyeremeny-jatek-kepregeny-sapka

– A Képes Kiadó felajánlásában: Superman és Batman: Abszolút hatalom képregény! Gyűjteményes kiadvány egy komplett történettel, ami a két hős sötétebb oldalát tárja az olvasók elé 112 oldalon.

– A Pólus Filmszínház felajánlásában: 2db tiszteletjegy (amelyek bármely műsoron lévő filmhez felhasználhatók)! A moziműsor megtalálható a weboldalukon)

A játék 10 napig tart, a válaszokat szeptember 13-ig fogadjuk!

Az Acélemberrel kapcsolatos cikkeink itt találhatóak (tipp: ha valamelyik kérdés nem ugrik be rögtön a válasz itt a bejegyzések közötti visszapörgetés, kattintgatás sokat segíthet!)