„Elviselhetetlenné” tette a Rocky sikere – mondta Sylvester Stallone egy londoni pódiumbeszélgetésen szombaton.

Az amerikai filmsztár a London Palladium színpadán adott nyilvános interjút a műsor házigazdájának, Jonathan Rossnak.

„Visszaéltem a hatalommal (…), azt gondoltam, hatalmam van minden fölött. Most, hogy elolvastam néhány akkoriban adott interjúmat, azt kívánom, bárcsak visszamehetnék és arcon üthetném magam” – fogalmazott a színész, megjegyezve, hogy egy 1978-ban bemutatott másik filmjének vetítése rántotta vissza a földre. Az Édenkert a sikátorban című drámára ugyanis két ember ült be a moziba, és közülük is az egyik aludt. „Megrázó élmény volt” – idézte fel, ugyanakkor a későbbiekre nézve „jó dolognak” tartotta.

Sylvester Stallone

A Rocky-filmek közül a 2006-ban forgatott Rocky Balboát nevezte a kedvencének, és elárulta, hogy a Creed című, előkészületben lévő filmben esetleg eljátssza az öreg Balboát. Leszögezte: minden híresztelés ellenére a produkciót nem a Rocky hetedik részének szánják.

Az Egy este Sylvester Stallonéval című West End-i előadáson a 67 esztendős színész négy évtizedes pályafutásának anekdotáival szórakoztatta a rajongóiból álló közönséget. A 90 perces műsorban nemcsak akcióhősként mutatkozott be: dallal és egy rövid Shakespeare-idézettel is meglepte a hallgatóságot.

Az este során kapott helyet Stallone a London Palladium Hírességeinek Csarnokában, ahol olyan hírességek szerepelnek már, mint Frank Sinatra, Liza Minnelli és Lloyd Webber.

Sylvester Stallone bokszolós vígjátéka, a Robert De Niróval forgatott Grudge Match népszerűsítésére érkezett a brit fővárosba. MTI