Stallone a Twitteren keresztül közölt információkat a következő három projektjéről: Most fogja megkezdeni Philadelphiában a Rocky mellékfilmjét; a Creed c. film gyártását, ez után forgatja a Rambo: Last Blood c. filmet. Végül a két filmet egy gengszter életrajzi film követi majd, a Scarpa.

John Rambo

John Rambo

Sylvester Stallone a Creed c. filmben Michael B. Jordannel (A megálló, Az erő krónikája) és Tessa Thompsonnal (Dear White People, Ismeretlen hívás) ellentétben ismét Rocky Balboa szerepébe bújik. A sztori Apollo Creed unokájának; Jordan-nek történetét követi. Az idősebb Creedet Carl Weathers játssza, aki az első négy Rocky filmben már megjelent, egészen egy Ivan Dragoval történő harcig, amely halálához vezetett a ringben, a Rocky IV-ben. Az új filmben Rockyt a fiatalabb Creed vonakodó trénereként fogjuk viszont látni.

Úgy tartják (bár ez jelenleg nincs megerősítve), hogy Stallone fogja rendezni a Last Blood c. filmet is, mely az ötödik (és valószínűleg utolsó) része lesz annak az akció sorozatnak, amelynek első része 1982-ben a First Blood címet kapta. 2009-ben az a hír járta, hogy az ötödik filmet James Byron Huggins “Hunter” c. regénye alapján fogják elkészíteni, erről azonban nem állnak rendelkezésre hivatalos részletek.

Végül mindezt követi Gregory “The Grim Reaper” Scarpa életét bemutató, Scarpa c. film, aki egy colomboi bűnöző család vezető verőembere, aki az FBI informátora is volt, több, mint harminc éve.

Stallone eredeti Tweetje magába foglal egy kis ízelítőt az irodából, ahol ír, íme: