A MoziNéző , a Mozi Mánia, valamint partner oldalai újra premier előtti vetítésre invitálnak. Rob Reiner (Bakancslista, Azt beszélik) új rendezése, Diane Keaton és Michael Douglas főszereplésével készült romantikus vígjátékra, a Szerelem a végzetem budapesti premier előtti vetítésére nyerhetsz páros belépőt.

szerelem_a_vegzetem_01

Oren Little nincs különösebben kibékülve a környezetével: festékpuskával kergeti el a kertjéből az odatévedő kutyát, nem hagy parkolóhelyet a szomszédnak, és leginkább cinikus megjegyzésekkel múlatja egyedül az időt. A mogorva ingatlanügynök életébe váratlan változást hoz sosem látott unokája, akit elhidegült fia hagy hátra nála megőrzésre. Mivel Orennek évek óta nem kellett senkiért felelősséget vállalnia, ezért megoldhatatlan feladatként tornyosul előtte a kislány gondozása. Szerencsére a feladatban segítségére siet a szomszédban élő, egyedülálló énekesnő, Leah, akiből előtörnek az anyai ösztönök, ráadásul mind közelebb kerül az addig érzéketlen fajankó benyomását keltő Orenhez.

Játék a páros jegyekért:

Szeretnél ott lenni a premier előtti vetítésen? Írd le a (Klikk: Szerelem a végzetem) c. film adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni a filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: Szerelem a végzetem / Emailben: Név, cím legyen benne. Beküldési határidő: 2014. szeptember 2-a, 12 óra., 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük

A filmel kapcsolatban a Premier MoziMagazin ingyenesen elérhető különszámot jelentet meg.

A vetítést 2014. szeptember 3-án, este 7 órától a MiMozink Lurdy moziban rendezzük. A nyertesek a helyszínen, személyi igazolványuk bemutatásával tudják átvenni a páros belépőt hossteseinktől. A nyeremény jegyet kizárólag a nyertesnek áll módunkban átadni.

Szeretnél egy csapós fényképet?

A Szerintünk Blog jóvoltából, a vetítés előtt előtt az első 20, jegyel rendelkező jelentkezőnek lehetősége lesz egyedi fényképet készítenie. A csapóra fel írjuk kedvenc filmed címét, és máris készül a fénykép. A fényképezésre jelentkezni a helyszínen, a jegy átvételénél lehet.

Keresd a további, a Szerelem a végzetem játékokat partner oldalaink Facebook oldalain. Növeld esélyedet, és vegyél részt akár az összes játékon. A nyert jegyek számától függetlenül egy játékosnak egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:
Mozi Star
Magyar iPhone Közösség
Premier Mozi Magazin
FilmDroid
SibaMédia
PluszMínusz Blog
FPortál
Mozi Mánia

Média partnerek:
Lakihegy Rádió
Cool FM
GiGa Rádió
Hova menjek a héten?