A Mozi Mánia, a MoziNéző, valamint partner oldalai, az idei nyár legjobban várt romantikus vígjátékra, Keira Knightley és Mark Ruffalo főszereplésével készült a Szerelemre hangszerelve c. film premier előtti vetítésére invitálnak.

©2013 Killifish Productions, Inc. Photo Credit Andrew Schwartz (12)

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszer találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

Legyél a szerencsések egyike, akik egy héttel a hazai premier előtt nézhetik meg a Szerelemre hangszerelve c. filmet, 2014. július 16-án, este 7 órától a MiMozink Lurdy moziban, Budapesten.

Játék a páros belépőkért:

Írd le a (Klikk: Szerelemre hangszerelve ) cfilm adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni a filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: Szerelemre hangszerelve / Emailben: Név, cím legyen benne. Beküldési határidő: 15-e, 12 óra., 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük.

Sok szerencsét!

Növeld esélyedet a Szerelemre hangszerelve c. filmhez szervezett játékainkon, figyeld partner oldalaink játékát is. A nyert jegyeidtől függetlenül minden nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:
Mozi Star
Magyar iPhone Közösség
Premier Mozi Magazin
FilmDroid
SibaMédia
PluszMínusz Blog
FPortál
Mozi Mánia

Média partnerek:
Lakihegy Rádió
Cool FM
GiGa Rádió
Webnyeremény
HelloVideo