Szerelemre hangszerelve – játék a premier előtti vetítés páros belépőiért!

A Mozi Mánia, a MoziNéző, valamint partner oldalai, az idei nyár legjobban várt romantikus vígjátékra, Keira Knightley és Mark Ruffalo főszereplésével készült a Szerelemre hangszerelve c. film premier előtti vetítésére invitálnak.

©2013 Killifish Productions, Inc. Photo Credit Andrew Schwartz (12)

Greta (Keira Knightley) és barátja, Dave (Adam Levine) a főiskola óta járnak, és közös szerzői a daloknak, melyekkel a férfi fellép. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínál Dave-nek, New Yorkba költöznek, csakhogy a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe száll, és szakít Gretával. A veszteségtől még kóválygó lány sorsa akkor fordul jobbra, amikor Dan (Mark Ruffalo), a levitézlett exlemez kiadó vezető egyik este meghallja énekelni egy kis East Village-i színpadon, és azonnal felismeri Greta nyers, átütő tehetségét. A véletlenszer találkozásból egy kölcsönösen sorsfordító kapcsolat elbűvölő portréja formálódik ki, melynek hangkulisszáját a nyári fényben fürdő New York adja.

Szerelemre hangszerelve előzetes:
[youtube]http://youtu.be/fhv5-u3xdlk[/youtube]

Legyél a szerencsések egyike, akik egy héttel a hazai premier előtt nézhetik meg a Szerelemre hangszerelve c. filmet, 2014. július 16-án, este 7 órától a MiMozink Lurdy moziban, Budapesten.

Játék a páros belépőkért:

Írd le a (Klikk: Szerelemre hangszerelve ) cfilm adatlap alatt található hozzászólásban, hogy miért szeretnéd megnézni a filmet és küldj egy emailt a mozinezo@gmail.com-ra, Tárgy: Szerelemre hangszerelve / Emailben: Név, cím legyen benne. Beküldési határidő: 15-e, 12 óra., 12 óra után sorsolunk. Nyerteseket emailben értesítjük.

Sok szerencsét!

Növeld esélyedet a Szerelemre hangszerelve c. filmhez szervezett játékainkon, figyeld partner oldalaink játékát is. A nyert jegyeidtől függetlenül minden nyertes számára egy páros belépőt tudunk biztosítani.

Partner oldalak:
Mozi Star
Magyar iPhone Közösség
Premier Mozi Magazin
FilmDroid
SibaMédia
PluszMínusz Blog
FPortál
Mozi Mánia

Média partnerek:
Lakihegy Rádió
Cool FM
GiGa Rádió
Hova menjek a héten?
Webnyeremény
HelloVideo

Oszd meg!
 •  
 •  
 •  
 •  

14 hozzászólás

Add a Comment
 1. Azért szeretném megnézni ezt a filmet, mert igazán ritka a jó, “sziruptúltengéstől” mentes romantikus film, a ONCE pedig az egyik kedvencem volt ebből a műfajból, és érdekelne, hogy az alkotója tud-e kétszer is brillírozni. Egyébként meg, nincs is jobb esti program, mint egy jó filmet megnézni a barátommal :)

 2. azért szeretném megnézni a filmet,mert ez tényleg érdekel és romantikus is. Mindig arról álmodoztam,hogy valaki felfedez,még amikor énekelni is tanultam és most még ötletet is kaphatok,majd szólok,ha bevált :)

 3. Kedves Mozinéző Csapata!
  Azért szeretném megnézni a filmet, mert Mark Ruffalo egyik kedvenc színészem. Mindemellett a trailer is meggyőző, ritka a jó romantikus-vígjáték,de ez annak tűnik.
  Végül, de nem legutolsó sorban barátnőmnek nagyon jó meglepetés lenne :)!
  Üdvözlettel:
  Gergő

 4. Hogy miért, 35 éves vagyok, közelítünk a 10 év házasság felé asszonykámmal. Szeretném ráhangolni a szívét egy kis lángolásra. A szerelem jó dolog, addig kell ütni a vasat….! :-)
  Köszönöm!

 5. Azért szeretném megnézni, mert Keira Knightly az egyik kedvenc színészem, nagyon jók a filmjei és kíváncsian várom, hogy áll helyt egy zenés filmben. Továbbá a legjobb barátom is szeretné megnézni, mert ő is odavan érte, és örülnék, ha meglephetném egy páros belépővel.

 6. Szeretem az ilyen romantikus, zenés filmeket. Kikapcsolódásnak is jó!

 7. Gyermekünk jövő héten vidéken nyaral, mi pedig így “szabadon” a férjemmel erre a mozis programra szívesen elmennénk :) Nem mellesleg nagy kedvencem Keira Knightley színésznő, akit leginkább az Igazából szerelem és a Vágy és vezeklés c. filmekben szerettem meg.

 8. Azért mennék el szívesen megnézni ezt a filmet, mert egyrészt szeretem a romantikus történeteket, másrészt megígértem a barátnőmnek, hogy elviszem moziba és megnézünk egy olyan filmet, ami biztosan elnyeri a tetszését. Ebben a filmben szerintem nem fogunk csalódni.

 9. Imádom a romantikus filmeket, szuper program lenne a vőlegényemmel.

 10. Sziasztok! Azért szeretném megnézni, mert szeretem az ilyen romantikus filmeket és már régen jártam moziban.

 11. Imádom a romantikus filmeket, és ezt a párommal megnézni, nagyon jó lenne.
  (Ha nem nyerek is megnézem :)

 12. Kedves Szervezők!

  Azért szeretném megnézni a filmet a párommal,hogy megmutassam neki nem csak csöpögős romantikus filmek léteznek.:-)
  Köszönöm a lehetőséget!

  Móni

 13. Szeretem a szerelmes filmeket. Nyári program moziba menni.
  Köszönöm a lehetőséget!

 14. Sziasztok!
  Azért szeretném megnézni, mert a trailer alapján jónak ígérkezik…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük