Az acélember - Henry Cavill

A világ nagyobbik része egyre izgatottabb. Ám Az acélember (12E) (Man of Steel, hazai bemutató: június 20.) alkotói továbbra is titkolják, miről fog szólni az év talán legnagyobb filmje, melyet A sötét lovag-trilógia alkotója, Christopher Nolan készített. Mi lesz Supermannel?

 

A collider olvasói annyit legalább megtudhattak, hogy hogyan kezdődött az egész. A bennfentes infót a forgatókönyv írója, David S. Goyer tette közzé.

A sötét lovag – Felemelkedés forgatókönyvén dolgoztunk Nolannel, és éppen csúnyán megakadtunk – mesélte a forgatókönyvíró –, úgyhogy elhatároztuk, egy pár napig nem találkozunk. Reméltük, az segít. Én otthon heverésztem, régi képregényeket lapozgattam, és beugrott egy jó alapötlet Supermanhez. Pont, amikor nem volt rá szükségem. Amikor egy héttel később újra találkoztam Christopher Nolan-nel, bevallottam neki, hogy az eredeti problémánkat nem tudtam megoldani, viszont eszembe jutott valami jó, de teljesen felesleges. És mert neki sem volt jó ötlete A sötét lovag – Felemelkedés kapcsán, elkezdtünk erről beszélgetni. Egy fél óra múlva felhívta a Warner Bros. főnökét. Ő másnap fogadott miket, elmeséltük az egészet és végül kezet fogunk. Nem akartuk, mégis megtörtént.

Olyan egyszerű, mintha maga Az acélember intézte volna.

IC Press