Azt hiszem, épp „A kém” című film szereplőit vártuk, amikor elkaptam fél füllel egy beszélgetést, miszerint Eva Green teljes titokban Budapesten forgat.

Nem szóltam senkinek erről, próbáltam magam információt keresgélni..

Nem tudtam, hogy merre keressem, de több helyen láttam a városban ismerős rendszámú filmes autókat, ezért minden reggel és este máshova álltam, de sehol nem halottak róla, a végén már azt hittem, nem is igaz az ittléte.

A lehetséges hotelek előtt várakoztam reggel és este 3-4 órát, de csütörtök este feladtam a várakozást, és felszálltam a hazafele menő 4-es villamosra. A villamosról láttam meg, hogy Eva kiszáll a Corinthia Royel Hotel előtt egy kocsiból, testőrök kíséretében.

A villamos már elindult, így már nem tudtam a villamosról leszállni, de másnap visszamentem bízva abban, hogy szombaton még nem utazott haza. Este 6 órától vártam, ő kevéssel 11 után érkezett vissza a forgatásról.

eva_green

Bár félve szólítottam meg, de a neve hallatán visszafordult. Mivel egyedül voltam, a testőr nem vette el tőlem a fényképezőt, de Eva megengedte a közös fotót, amit így a titkárnője?! készített.

Másnap haza is utazott, így talán épp az utolsó pillanatban volt szerencsém találkozni vele. Ha valaki reklámot forgat, a lehető legnehezebb őt megtalálni, a titoktartás miatt. Nekem szerencsém volt, aminek nagyon örültem.