A teaser poszter után most közölhetjük végre a Tarantino rendezte Django Unchained sztoriját is. A történet két évvel a polgárháború előtti időkben, 1850-ben játszódik, Délen. Djangot, a rabszolgát az Oscar-díjas Jamie Foxx alakítja, akit az egykori fogorvos Dr. King Shultz (Christoph Waltz) vásárol meg majd végül szembekerülnek egymással, hogy Django mentse feleségét, Broomhildát (Kerry Washington). A rabszolgaság elleni különös harcban Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) segíthet…

Django címmel 1966-ban már készült western Franco Nero főszereplésével. Tarantino új mozijának címszerepére korábban Will Smith volt az esélyes végül Jamie Foxx lett a befutó. Az új westernben még láthatjuk többek között Sacha Baron Cohent, a rég elfeledett Don Johnsont és a népszerű Samuel L. Jacksont is.

Az Oscar-díjas Quentin Tarantino filmjéről még 2007-ben nyilatkozott először, tervei szerint április 26-án készül el a forgatókönyvvel aztán kezdődhet a forgatás, a film executive producerei Bob Weinstein, Michael Shamberg, Shannon McIntosh és James Skotchdopole. A különleges western-dráma december 25-én kerül az amerikai filmszínházakba, nemzetközi forgalmazója a Sony Pictures.