Nagy feltűnést keltett egy Twitter-bejegyzés, amelyben a Financial Times tudósítója, Sarah O’Connor hírül adta, hogy Németországban egy robot megölt egy Volkswagen-gyári munkást. Bár a téma szomorú, azonnal tréfás válaszok özöne érkezett a bejegyzésre, amely a rajongók számára egyértelmű utalás a Terminátor-sorozatra. Hiszen Sarah Connornak hívják azt a nőt, akit a SkyNet nevű program által irányított robotok meg akarnak ölni, mert ő lesz az édesanyja a jövőben az ellenállás vezetőjének. A rajongók közül többen is utaltak arra, hogy lám, SkyNet tényleg öntudatra ébredt, és megkezdte harcát az emberiség ellen. Mások arra kérik a tudósítót, vigyázzon a fiára, John Connorra, mert most már nagy veszélyben van. Megint másvalaki a segítségét ajánlja fel, a sorozat egyik szállóigévé vált mondatát idézve: jöjjön velem, ha kedves az élete!

A tudósító azonban nem találta viccesnek a bejegyzéseket, és arra kérte a követőit, hagyják abba az írogatást, mégiscsak tragikus esemény történt.

TR-FF-027

A kommentelők buzgalma viszont érthető, hiszen most mutatták be a legújabb Terminátor-filmet, a Terminator: Genisyst, így O’Connor tweetje nem is lehetne aktuálisabb.

(Terminator: Genisysmár a hazai mozikban!)