Az El a kezekkel a Papámtól! című családi film stábja is hozzájárult az idei Cipősdoboz Akció sikeréhez.

A Baptista Szeretetszolgálat 2021-ben 18. alkalommal hirdette meg a Cipősdoboz Akciót, amelynek célja, hogy az akcióhoz csatlakozók cipősdobozba csomagolt ajándékkal tegyék szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát. Az idei szezonban 42800 cipősdoboz ajándék mintegy 150 millió forint értékben gyűlt össze. A Cipősdoboz Akciót ebben az évben a Dobó Kata által rendezett El a kezekkel a Papámtól! című film stábja is támogatta. A csomagokat idén a Cinema City országos hálózatával kiegészülve, közel 400 gyűjtőponton várták, hogy karácsony előtt eljuttathassák azokat a rászoruló gyerekeknek: nevelőotthonokban lakóknak, mélyszegénységben élőknek, nehéz sorban nevelkedőknek.

 „Idén 25 éves a Baptista Szeretetszolgálat, így nekünk is különleges ajándék ez a szép szám, 42800 rászoruló kisgyermek arcára csalhatunk idén mosolyt karácsonykor” – mondta dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke.

Nagyon sokan dobozoltak ezúttal is a Baptista Szeretetszolgálattal: közel 500 cég és közösség munkatársaihoz csatlakozott az El a kezekkel a papámtól! című magyar családi film stábja. A film gyártója, a MEGAFILM Produkció a mozis gyűjtőpontok megszervezése mellett egy aukció bevételeivel is hozzájárult a Baptista Szeretetszolgálat munkájához. Kalapács alá kerültek a filmben viselt, Bárdosi Ibolya elismert jelmeztervező által megálmodott egyedi jelmezek. Csobot Adél filmbéli menyasszonyi ruhája 100 000 forintos vételáron került leütésre. Az aukció még tart: december 31-ig Pálmai Anna, Gubás Gabi és a gyerek főszereplő, Marczinka Bori ruhájára valamint Dobó Kata csapójára lehet még licitálni, ezáltal támogatva a Baptista Szeretetszolgálat munkáját.

Licitálni a ruhákra az alábbi oldalon lehet:

https://www.vatera.hu/listings/index.php?q=El+a+kezekkel+a+Pap%C3%A1mt%C3%B3l%21