Ez megrázza a világot: a Mindörökké rock (16) (Rock of Ages, hazai bemutató: június 21.) rajongók pénteken Los Angelesben, vasárnap Londonban izgulhatnak. A 80-as évek rocker-hangulatát feltámasztó film két látványos premierrel ünnepli önmagát, és mindkét helyen ott lesznek azok a színészek, akik segítettek megidézni az őrült hangulatot – a legtöbben valószínűleg Tom Cruise-t várják közülük, aki a filmben hosszú hajú, tetovált, rocksztárt alakít. Méghozzá olyan jól, hogy filmbeli partnernője, Julianne Hough így nyilatkozott róla:

– Ő a világ legszexisebb pasija… a vőlegényemen kívül – a kijelentés súlyát az adja meg, hogy a stáb néhány jelenetet az amerikai korhatárbizottság kedvéért vágott ki végül a filmből: túlságosan is erotikusra sikerültek.

A kivágott jeleneteket sajnos már nem láthatjuk, de a premierről azok sem maradnak le, akik nem lesznek 10-én Londonban. Magyar idő szerint vasárnap délután 5-től 7-ig a Mindörökké rock (16) magyar facebook oldalán (https://www.facebook.com/MindorokkeRock) nyomon követheti mindenki a vörös szőnyeges bevonulást, és aki odakattint, nemcsak a sztárokat, hanem egy európai léggitár-verseny döntőjét is megcsodálhatja. A versenyben résztvevők kötelező száma természetesen nem is lehet más, mint az I Love Rock’n’Roll című rockhimnusz.

IC Press