Tom Hanks válasza egy rajongó és nagypapája levelére, garantáltan feldobja a napod!

Mennyire nagyszerű ember Tom Hanks?

Bátran állíthatom, hogy generációjából nem találunk nála kedveltebb színészt. Ezt a határtalan szeretetet pedig meg is érdemli. Humoros, elgondolkodtató és kemény munkával megszerzett karriert sikerült létrehoznia, miközben betekintést engedett a színfalak mögé is. Megismerhettük az Oscar-díjas színész igazi énjét, aki ugyan sokszor önbizalomhiányos, viszont annál többet derűs és képes úgy feldobni a legapróbb dolgokat is, hogy azok egyedülállónak és varázslatosnak tűnjenek mindenki szemében.

Nincs kertelés: igenis, jobb hely a világ úgy, hogy Tom Hanks is benne él!

KemekHidja_jelenetfoto (9)

Kémek hídja

E megállapítás remek példája, hogy amikor a Kémek hídja című új filmjét nyilvánosságra hozták, egy virginiai srác, Tyler McCabe elment a premierre és magával vitte a nagypapáját is. Tyler papa az 1972-es Keresztapa óta nem látott moziban filmet. Pontosan ugyan nem tudhatjuk, hogy miért épp a Kémek hídja film térítette vissza újra a nagypapát a filmvásznak elé, de abban biztosak lehetünk, hogy a Steven Spielberg filmjében bemutatott és Tom Hanks által oly hatásosan megelevenített emberi dráma nagy szerepet játszott benne. Azt sem tudhatjuk, hogy mi késztette Tylert arra, hogy levelet írjon a színésznek, amiben beszámol a film során szerzett tapasztalatairól, de azt feltételezhetjük, hogy Mr. Hanks egy közeli ismerőse volt a levél kézbesítésének ügyintézője. Erre a barátságos és publikus kezdeményezésre múlt héten érkezett meg a válasz, mégpedig személyesen Tom Hanks-től. A levél szövege:

  1. március 8.

Kedves Tyler McCabe!

Milyen csodálatos levelet írtál!

Te és a nagypapád újra bebizonyítottátok, hogy mekkora ereje van a mozgóképnek. Azt, hogy a moziba járás az életet izgalmasabbá teszi és minket is valami nálunk nagyobb és fontosabb dologhoz köt.

Nagy örömmel tölt el, hogy pont a Kémek hídját vetítették a közeletekben és erre esett a választásotok. Remélem volt nálatok egy kis popcorn és szóda, mert egy pici egyikből sem árt.

Kérlek, add át legőszintébb üdvözletem a nagyapádnak, amiért mindketten ilyen nagy hagyományőrzők vagytok.

Minden jót,

Tom Hanks

Ui: Egy csatolt fotó a fotótokkal.

tom_hanks

Fotó: birthmoviesdeath.com

 

Valóban „minden jó”. Az írógéppel írt levéltől kezdve a csatolt fotóig, és fontos megemlíteni azt a hangulatot, amit ez a határtalan kedvesség bennem ébresztett. Csak egy kicsit kell elgondolkodni azon, hogy miért is jó, ha két idegen ilyen közvetlen és barátságos egymáshoz és ez a gondolat kifejezetten jobbá teszi a napomat.

Remélem, ugyanezt teszi majd a kedves olvasókkal is.