Törpillát a kifutóra! A New York-i Fashion Week, az évente kétszer tartott nagy divathét, amely Párizs, Milánó és London mellett a divatvilág legnagyobb találkozója idén hupikékre váltott. A legnevesebb tervezők és divatházak egy hétig tartó parádéja közben szerdán sor került a Le Look Smurfette-show-ra. Két neves divatszakember, Lois Sakany és Sami Grand-Pierre szervezésében bemutatásra került egy csupa kék kollekció, mely a bűbájos Törpilla és teremtője, az eredeti Hupikék törpikék-sorozat alkotója, Peyo előtt tiszteleg.

A kék pólók tréfás feliratokkal (például egy „Parlez-Vous Anglais”-val) különböztetik meg magukat az átlagtól, de a szervezők és tervezők azt ígérik, a törprajongó gyerekek és felnőttek mind találnak majd maguknak valami izgalmasat a kollekcióban, amelyet először itt a luxusmodelleken csodálhatnak meg, majd nemsokára nagy áruházláncokban is felbukkannak.

HupikekTorpikek2_jelenetfoto (1)

A kifutón végiglibegő modellek talán hatnak majd az első sorokban ülő hírességekre, de leperegnek a törpökről. A nyáron a mozikba kerülő Hupikék törpikék 2. (Smurfs 2, hazai bemutató: 2013. nyara.) főszereplői maradnak a bevált viseletnél: kék bőr, fehér sapka, sok jókedv.

IC Press