Tron: örökség 10 hetes globális visszaszámlálás indul!

20 perces 3D-s előzetes látható a Tron: örökség Esten

– A Walt Disney Studios a tegnapi napon bejelentette, hogy ezennel hivatalosan is kezdetét veszi a tízhetes Tron: örökség visszaszámlálás, amely a film nemzetközi premierjéig tart. A Disney új moziját december 16-án mutatják be Magyarországon. Az elkövetkező tíz hét mindegyike egy mérföldkőnek tekinthető a visszaszámlálásban, ugyanis a The Walt Disney Company a világpremier előkészítéseként számos izgalmas új, a filmmel kapcsolatos érdekességgel, termékkel és hírrel, valamint Tron-eseménnyel rukkol elő.

A világméretű Tron: örökség visszaszámlálás részei

Tron: örökség Est

A Tron: örökség Est elnevezésű eseményt október 28-án rendezik meg. Világszerte ez a legelső lehetőség, hogy a nézők belépjenek „A Hálózatba”, és egyben a Walt Disney Pictures kreálta 3D-s high-tech történetbe, a Torn: örökség-be. Ezen a napon egy izgalmas 20 perces betekintést kapnak a mozirajongók a már olyan régóta várt filmből.

A különleges ízelítő, amely egyben egy szenzációs és eddig még sohasem látott 3D-s anyag, Magyarországon is ugyanebben az időpontban ingyenesen megtekinthető a kiemelt 3D mozikban. „Nagyon izgalmas, hogy a rajongók számára egy ilyen korai, exkluzív 3D-s betekintést nyújthatunk a Tron: örökség végső formájából. Már alig várjuk, hogy a világon mindenhol a nézők is láthassák a Joe Kosinski rendező által alkotott fantasztikus képi világot” – nyilatkozta Sean Bailey, a Walt Disney Studios Motion Pictures gyártásért felelős vezetője.

Az október 28-i Tron-esten a részvétel online jegyfoglalást követően ingyenes.

Ha kedd, akkor Tron! – A „Tron-kedd”

Minden egyes kedd a következő tíz hétben meglepetést tartogat. Exkluzív, új videók és a filmmel kapcsolatos érdekességek, beleértve kulisszatitkok, trailerek és illusztrációk is napvilágra kerülnek. A legfrissebb „Tron-kedd” híreket a www.disney.com és a https://www.facebook.com/TRONorokseg oldalon találhatjuk majd.

A Walt Disney Pictures Tron: örökség című filmje december 16-tól a hazai mozikban. Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary.