Tuniszban, a november 23. – december 12. között megrendezett 16. EU filmnapok rendezvényen Goda Krisztina Kaméleon című szélhámosfilmje közönségdíjat nyert.

Kecskés Tibor, a Magyar Köztársaság Tuniszi Nagykövete, értesítése alapján örömmel közöljük, hogy a Tuniszban 2010. november 23. – december 12. között 16. alkalommal megrendezett EU Filmnapok rendezvényen „a nézők szavazatai alapján a Kaméleon című magyar produkció kapta meg a Fesztivál Közönségdíját.”

Az emlékplakettet és az azzal járó pénzdíjat Adrianus Koetsenruijter, Az Európai Unió delegációvezetője adta át a filmet képviselő Nagykövet úrnak.

„A film helyi fogadtatása, valamint a helyi szervezők kérésére, terveink között szerepel a produkció ismételt műsorra tűzése. – fogalmaz levelében Kecskés Tibor nagykövet, majd így folytatja – Megtiszteltetésnek vennénk, ha a HungariCom által kijelölt, a produkció készítésében résztvevő személy rövid beszélgetést tartana a január 24-31. között megrendezésre kerülő Magyar Filmhéten, ahol a film ismételt vetítését tervezzük.”