Egyedülálló akciót indított a Paramount stúdió: tweetelésre buzdítja a Parajelenségek-sorozat rajongóit, s az első 20 városban, ahonnan a legtöbb üzenet érkezett, három nappal a hivatalos világpremier előtt, azaz október 18-án mutatják be a Parajelenségek 3-at. Az akció neve Tweet to See It First, azaz Tweetelj, hogy elsőként láthasd.

            Az ötlet onnan származik, hogy a Parajelenségek-sorozatnak rengeteg rajongója van az internetes közösség tagjai között,  aktivitásuk most elnyerheti méltó jutalmát. Aki minél hamarabb látni szeretné a P3-at, menjen fel a www.ParanormalMovie.com oldalra, válassza ki városát a világtérképről, tweeteljen egyet, és ezzel már szavazott is.

            A Parajelenségek a filmtörténet egyik legjövedelmezőbb franchise-a, az első két részt összesen 18 millió dollárból készítették, összbevételük viszont meghaladta a 310 millió dollárt. Hollywood rengeteget költ marketingre, a 1-2. rész esetében azonban a Paramount ezzel is sokat spórolt, mert jórészt internetes vírusvideókkal gerjesztette a közönség érdeklődését, a bemutató után pedig már működésbe lépett a suttogó propaganda.

            (Paranormal Activity 3 – hazai bemutató: 2011. október 20.)