Harcosok klubja – újra moziban!

16 évünk volt megtanulni az első és második szabályt, Fincher kultfilmje mégis frissen hat. A Pannonia Entertainment forgalmazásában 2015. június 18-tól ismét látható a hazai mozikban a Fight Club, azaz a Harcosok klubja.

A Pannonia Entertainment újabb klasszikust hozott vissza a magyar mozikba. Az olyan sikerfilmek, mint a 2001: Űrodüsszeia, A nyolcadik utas: a Halál, A bolygó neve: Halál, vagy a Die Hard – Drágán add az életed! után most David Fincher kultfilmje kerül terítékre. A Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével készült Harcosok klubja bemutatása után azonnal hivatkozási alappá vált, ha a fogyasztói társadalom kritikája, a modern történetmesélés eszköztára, vagy történetesen a legmeglepőbb filmvégi fordulatok kerültek szóba. Azóta is alig akadt film, ami ekkora jobbhorgot vitt volna be a közönségének – amely azonban a szereplőkhöz hasonlóan ezt élvezettel fogadta.

A filmet Budapesten az első hetekben kizárólag a Budapest Film Zrt. mozijaiban láthatja a közönség: a Művész moziban feliratos, a Corvin moziban feliratos és szinkronos változatban is.

Premier előtti vetítés! Június 13-án ötödik alkalommal rendezzük meg a Corvin moziéjszakát. A rendezvény részletes programja még egyeztetés alatt áll, de a Pannonia Entertainment már jelezte, rendelkezésre bocsátja filmjét erre a különleges alkalomra!

Harcosok klubja (Fight Club) 1999

Amerika nagyvárosainak pincéiben egy titkos szervezet működik: ha egy éjjel az utca összes nyilvános telefonja összetörik, ők jártak ott; ha egy köztéri szobor óriás fémgömbje legurul talapzatáról, és szétrombol egy gyorsétkezdét, az ő művük; ha egy elegáns bank parkolójának összes autóját összerondítják a galambok – az sem véletlen. Vigyáznak a leveleinkre, átveszik telefonüzeneteinket, kísérnek az utcán, és még csak most készülnek a végső dobásra: a nagy bummra. Pedig az egészet csak két unatkozó jóbarát találta ki: először rájöttek, nincs jobb stresszoldó, mint a verekedés. Pofonokat adni jó. Pofonokat kapni jó. Aztán meglapították a klubot és kidolgozták a szabályokat…

harcosok_klubja-film

Rendező: David Fincher / Szereplők: Edward Norton (Jack), Brad Pitt (Tyler Durden), Helena Bonham Carter (Marla Singer), Meat Loaf (Robert ‘Bob’ Paulson), Jared Leto (Angel Face), Zach Grenier (Richard Chesler), Richmond Arquette (Intern), David Andrews (Thomas). / Forgatókönyv: Jim Uhls / Bemutató időpontja: 2015. június 18. / Forgalmazó: Pannónia Szórakoztató Kft. / 139 perc