Egy halom színházi produkcióban merült fel a neve, amióta nincs naponta képernyőn a szappanoperában, amiből megismerhette az ország. Jó volt váltani?

Amikor otthagytam a sorozatot, végre régi álmaimra, a színházi fellépésekre tudtam koncentrálni, illetve egy rádióban is dolgozhattam Dabason, ahol felnőttem. Folyamatosan kerestem az alkalmat, hogy színháznál dolgozhassak, akár színpadon, akár a kulisszák mögött. Közben felvételiztem a színművészeti egyetemre, ahová nagy örömömre fel is vettek. Amióta vége lett a filmnek, az egyetem foglalja le minden időmet.

Előtte még elment egy válogatásra, ha minden igaz…

Igen, behívtak egy teljesen hagyományos castingra, amiről először nem is lehetett tudni, hogy milyen produkcióhoz keresnek szereplőt. Aztán kiderült, hogy az Üvegtigrisről van szó. Óriási élmény számomra, hogy szerepelhetek benne!

Rengeteg forgatási nap van Ön mögött a sorozat miatt, ez más volt?

Egy film azért egész más, borzasztóan jó élmény! Minden nap nagyon izgalmas volt. Rendkívül örültem annak, hogy Rudolf Péterrel dolgozhatok. Érzékeny volt és jól instruált, minden jelenetet élveztem, amiben együtt játszottunk. A finálé-jelenet forgatása pedig, ami egy sokszereplős, komplikált felvételt igényelt a hajón, csodás díszletben, szintén felejthetetlen volt. Arról nem is beszélve, hogy a többi főszereplőt is olyan színészek alakítják, akik gyerekkorom kedvencei, és bizony időbe tellett megszokni, hogy most egészen más helyzetben, viszonyban találkozom velük.

Mit lehet mondani az Ön által játszott szerepről az Üvegtigris 3-ban, anélkül, hogy elárulnánk a történet forulatait?

Niki egy fiatal modell, aki véletlenül kerül kapcsolatba Lalival. Az a típusú lány, aki nagyon is tisztában van vele, hogy gyakran megfordulnak utána a férfiak…