A Pedro Almodóvar produceri közreműködésével készült fergeteges vígjáték, az Eszeveszett mesék  (16) december 18-án kerül országosan a mozikba, a karácsonyi forgatag kellős közepén. A film azzal foglalkozik, melyik az a pont, amikor elszakad valakinél a cérna, a premier kapcsán mozikban kihelyezett „üvöltőfülkék” pedig segítenek abban, hogy ne másokon vezessük le a feszültséget.

Mától december 23-ig három budapesti moziban – az Allee-ban, a Mammutban és az Arénában – már használatba vehetők az üvöltőfülkék, ahol bárki kedvére kiüvöltheti magát. Egy program méri az üvöltés hangerejét, a három, mozinként leghangosabb üvöltő pedig kétfős steakvacsorát nyer a La Pampa étterembe. Az üvöltőfülkékről egy kisfilm:

a fülkék minden nap 12 és 22 óra között használhatóak, az üzemeltetést végző hostessek segítségével.

Az év legőrültebb, fergeteges vígjátékának, azEszeveszett meséknek a főszereplői eljutnak arra a pontra, amikor betelik a pohár. Amikor nincs visszaút. Amikor elszakad valami és olyat tesznek, ami visszafordíthatatlan események láncolatát indítja el. Egy súlytalan flört a repülőgépen éppúgy váratlan fordulathoz vezet, mint amikor a pincérnő felismeri vendégében azt az uzsorást, aki tönkretette a családját. Két autós összekülönbözése a kanyargós hegyi úton könnyen vezethet halálos ámokfutásba, és egy bombaszakértőnél is elszakad a cérna, amikor autója lefoglalása után szembesül a végeláthatatlan bürokráciával.

Eszeveszett mesék

Aztán ott van az apa is, aki fiát szeretné megmenteni a börtöntől, de belefárad abba, hogy mindenki csak a pénzét akarja. És persze a menyasszony, aki az esküvőn döbben rá, hogy férje nemcsak megcsalta, de a szeretőjét meg is hívta a lagzira.