Uwe Boll nem viccelt: amikor azt mondta, hogy bokszmeccsre várja a filmjeit sárba tipró újságírókat, akkor komolyan is gondolta! Átlépett önmaga árnyékán és lehullott fenekéről a tojáshéj. A BloodRayne és a hamarosan bemutatásra kerülő In the Name of the King c. fantasyfilm rendezője megelégelte, hogy a filmkritikusok eleve előítélettel ülnek be a filmjeire. Ezért szorítóba hívta a véres pennájú zsurnalisztákat.

A múlt héten, Vancouverben megrendezett bokszgálán a 41 éves, német származású direktor kesztyűt húzott, és 5 netes kritikussal mérkőzött meg. A nézők nagy örömére mindegyik összecsapáson kiütéses győzelem született, és a nyertes minden egyes alkalommal Uwe Boll lett. Az egyik kritikus, a kultikus Something Awful website alapítója, Richard Kyanka így nyilatkozott később: „Ez a dühös német csávó nonstop püfölte a fejemet. Közben azt kiabálta, hogy ne izguljak, ez csak poén, meg csak a reklám miatt csinálja, de ez nem hátráltatta abban, hogy teljes erejével üssön! Egy napon szeretnék majd gyereket nemzeni, így inkább feladtam.”

A német direktor teljességgel megrészegült a sikertől, és el is határozta, hogy hamarosan készülő Postal c. filmjébe bevág majd pár jelenetet ezekből, a bunyókból. Ezzel is emlékeztesse rajongóit és nézőit: ő sohasem viccel! Boll hazai imádói még hamarabb találkozhatnak a rendező új művével: az In the Name of the King hamarosan mozikba kerül. A sztori egy farmerről szól, aki fia meggyilkolása és felesége elrablása után bosszúhadjáratra indul.

A népszerű videójáték nagyszabású filmes változata a Kill Billhez hasonlóan két részletben érkezik majd a mozikba 2007-ben. Bollhoz kapcsolódó hír, hogy a BloodRayne – Az igazság árnyékában c. fantasy-thriller hamarosan megvásárolható DVD-n.