Csaknem húszperces, érzelmekkel teli videót töltött fel Facebook-oldalára Vin Diesel, hogy megemlékezzen közelmúltban autóbalesetben elhunyt barátjáról, Paul Walkerről, akivel a Halálos iramban-filmekben szerepelt együtt.

paul-walker-0

Diesel már hétfőn közölte több mint hatvanmillió követőjével a közösségi portálon, hogy valami különleges dolgot szeretne megosztani velük november 30-án elhunyt közeli barátja emlékére.

Mint írta, sokat jelentett neki a közönség együttérzése az elmúlt két hónapban, ezért valami személyessel akarta viszonozni azt.

A 18 és fél perces, „Egy pillantás Domra és Brianre forgatáson kívül” felirattal közzétett videó a Halálos iram 2009-es európai premierjére érkező Dieselről és Walkerről készült képsorral kezdődik, majd számos forgatási szünetben készült felvételt is felvonultat egy interjúval egyetemben, amelyet Alan Carr, egy népszerű brit beszélgetős szórakoztató műsor házigazdája készített a sztárokkal.

Diesel, aki nyomban Kaliforniába repült, amint tudomást szerzett a tragédiáról, korábban arról a megrendítő pillanatról is beszámolt a közösségi portálon, amikor találkozott a gyászoló anyával, és kiderült, hogy ő jobban rászorul a vigasztalásra, mint a hozzátartozók az ő bátorítására.

„Ön az édesanya, aki elveszítette a fiát? Azt felelte, igen, de te a másik feledet veszítetted el” – idézte a brit Mirror című lap Diesel visszaemlékezését.

Paul Walker és a stáb többi tagja szünetet kapott a Halálos iramban 7 forgatásán, amikor a színész és barátja a kaliforniai Santa Claritában halálos autóbalesetet szenvedett.

A Miss you… (Hiányzol) felirattal záruló klipet megjelenése óta csaknem 70 ezren osztották meg, és több mint hétszázezer Facebook-követő lájkolta.