Kissé neheztel Vin Diesel a legnagyobb közösségi portálra, mert még mindig nem keresték meg azzal, hogy átutalnának néhány milliárdot a bankszámlájára. A Halálos iramban-filmek sztárja ugyanis úgy véli, rengeteg pénzzel tartozik neki a Facebook, amiért miatta több 41 millió rajongó lép be naponta, hogy kövesse, mi történik vele. „A Facebooktól egyszer megkerestek, és arra kértek, fáradjak be az irodájukba, és magyarázzam el, hogy a búbánatban van annyi rajongóm – mondja Vin tréfásan az Entertainment Weekleynek a szerénytelenség leghalványabb árnyalata nélkül. – Most komolyan mondom, milliárdokkal jönnek nekem. De mindegy, hagyjuk.”

Vin Diesel - Halálos iramban 6

A hatalmas izmokkal és gigantikus egóval rendelkező sztár arra különösen büszke, hogy Barack Obama elnök után sokáig ő volt a második legnépszerűbb személyiség a Facebookon.
„Amikor elindult az oldalam, még egyedül csak Obamának volt egymillió rajongója. Elkezdtem üzengetni a rajongóknak, hogy nőjön a népszerűségem, és én legyek az első, miután levertem a Coca Colát és más nagy cégeket is. Majdnem sikerült is, pedig csak azt mondogattam a skacoknak: imádlak benneteket!”

Diesel új filmje, a Halálos iramban 6 jelenleg 100 százalékon áll a Rottentomatoes kritikai portálon. Az ítészek véleménye úgy foglalható össze, hogy bármennyire képtelenek is a kalandok, a film annyira szórakoztató és lendületes, hogy a néző folyton leesik a székéről izgalmában.

(Fast & Furious 6 – hazai bemutató: 2013. május 23.)