Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát… mi járna, ha volna feje?

Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a lét alapkérdéseit kutatja: várja, hogy megvásárolják végre, és boldog révbe érjen… mert fogalma sincs róla, hogy a virsliket megeszik.

Virsliparti_jelenetfoto (18)

Így aztán, amikor kiesik egy bevásárlókosárból, hosszú, veszélyes útra indul, hogy visszajusson a saját hűtőpolcára, mielőtt kezdődik a nagy, július 4-i roham.
Út közben összeismerkedik pár felelőtlen virslitárssal (akik semmi másra nem vágynak, minthogy hotdogkiflikkel szexelhessenek) és másféle lényekkel: sütikkel, zöldségekkel és egyéb édes vagy keserű ételtársakkal.
A polcokon túl pedig várja őt, az étel értelme…

Seth Rogen, James Franco, az Itt a vége szinte összes alkotótársa és kiváló színészek csapata egy Pixar-kinézetű, de súlyosan korhatáros animációs filmet készített, mely tele van szexszel, erőszakkal és a romlottság minden más formájával: még ételorgia is helyet kapott benne: elkészült az évtized legdilisebb filmje!

Eredeti hangok: Kristen Wiig, James Franco, Salma Hayek, Edward Norton, Jonah Hill, Paul Rudd, Seth Rogen, Bill Hader, Michael Cera, Danny McBride. Zene: Walter Murphy. Írta: Evan Goldberg, Kyle Hunter, Seth Rogen, Ariel Shaffir. Rendezte: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Virsliparti szinkronizált előzetes | október 6-tól a mozikban!

https://youtu.be/C5n7xRiJmaM