Rio de Janeiro mindig is a fény és a zene városa volt, de tegnap este még a szokásosnál is nagyobb volt az izgalom: itt zajlott ugyanis a Jégkorszak alkotói új filmjének, a Rio -nak (Rio, hazai bemutató: április 21.) a világpremierje. A minden korosztálynak szóló animációs vígjáték helyszíne a város, hősei pedig kalandra kész papagájok..

A film eredeti hangjai mind sztárok: a két főszereplőnek Anne Hathaway és Jesse Eisenberg adja a hangját, a helyi vagány szárnyasok közt pedig Jamie Foxx, will.i.am, Leslie Mann és George Lopez is megszólal.

– Ennél jobb nem is történhetett volna, mint hogy Rióba hozzuk a premiert – mondta a vörös szőnyegen a hófehér Dolce & Gabbana csipkébe öltözött Anne Hathaway, aki a barátját, Adam Schulman-t is magával hozta. – Szuper, hogy itt lehetek, ennyi remek színész, táncos, és énekes társaságában.

A bemutatót a Rio zenéjében is közreműködő szambakirály, Sergio Mendes koncertje követte, aki többek között Bebel Gilbertoval közösen szórakoztatta a premierre érkezett közönséget.

IC Press