Hipp, hopp, jön Vuk!

Dargay Attila legnépszerűbb rajz-játékfilmje, a Vuk!

Megható története megunhatatlan. 1981 és 1989 között hazánkban közel 2,5 millióan látták és ezzel az évtized legnézettebb magyar filmje volt. Bármilyen sokszor láttuk is már korábban, újra és újra a képernyőhöz szögez minket.

December 10-én alkalmunk lesz ismét széles vásznon, moziteremben megnézni a rajzfilmet, ami ezen a napon ünnepli 30. születésnapját. Ebből az alkalomból jubileumi vetítést tartunk a Corvin moziban, a film bemutatójának 30 évvel korábbi helyszínén. A film vetítését ünnepi műsor kíséri, melyen az alkotók és a film szereplői számára a hangjukat kölcsönző neves színészek is jelen lesznek – többek között Pogány Judit, Koltai Róbert, Haumann Péter, Benedek Miklós és Bitskey Tibor – és visszaemlékeznek a film készítésére, valamint megemlékeznek azokról a kollégákról, akik ma már nincsenek velünk.

A filmet dr. Veress József filmkritikus méltatja, az ünnepi műsorral egybekötött 30. jubileumi vetítés után pedig kötetlen beszélgetésre nyílik lehetőség az alkotók és a közönség között.

Szeretettel várunk mindenkit, ünnepeljük együtt Vuk szülinapját!

Jegyek a Corvin Mozi pénztárában kaphatók.

Időpont: december 10, 16:00 óra