Az ingatlanválság Mark Wahlberget is kegyetlenül sújtja. Ha így megy tovább, két milliót (dollárt) bukik villája eladásán. Még három éve kezdte el árulni majdnem 16 millióért a kéthektáros birtokon található csodaingatlan, most pedig lement 14 millió alá, mert még mindig nem akadt vevő. Pedig hét hálószoba és tíz fürdőszoba, valamint kétemeletes tornaterem, 35 milliméteres digitális mozi és kosárlabdapálya is található a villában, illetve környékén, nem beszélve a méretes úszómedencéhez tartozó vízesésről, amelyet bármely újgazdag megirigyelhetne, mert este fényorgonával lehet kivilágítani.

            Wahlberg nem azért adja el a házat, mert kezd tönkremenni, hanem éppen ellenkezőleg: még nagyobbat és még emeletesebbet épít a közelben, hogy a négy gyereknek megfelelő tér kínálkozzon a testi-szellemi kibontakozáshoz.

            Wahlberget hamarosan izgalmas thrillerben láthatjuk. Az izlandi sikerfilm alapján forgatott Contraband hőseként biztonsági őrt alakít, aki egy váratlan lehetőség nyomán visszatér előző szakmájához, a csempészethez.

            (Contraband – hazai bemutató: 2012. március)