A zombi filmek kedvelőinek nagy örömére már fut a Walking Dead új évada. Ennek alkalmából új nyereményjátékkal jelentkezünk, amiben a Fantasmania.hu Figura- Játékbolt kínálatából kétféle gyűjtői Walking Dead figura közül vihet haza valaki egyet!

A megnyerhető figurák egyike Abraham, a vörös hajú katona, a másik pedig Paul “Jesus” Monroe, aki a sorozatban még csak most tűnt föl, de az eredeti képregények olvasói már régebbről ismerhetik, mert visszatérő szereplő. A figurák 14 cm-es, sok ponton mozgatható, részletesen kidolgozott gyűjtői darabok, amelyekhez többféle kezükbe adható fegyver is jár az élőholtak hordáinak megtizedelésére. Most akciósan meg is vásárolhatók más Walking Dead figurákkal együtt itt: Walking Dead figurák – Fantasmania.hu

A játékon a részvétel teljesen ingyenes! Csak egy nagyon könnyű űrlapot kell kitölteni, az első kérdésre jól válaszolók közül nyer majd valaki.

walking-dead-figura-nyeremenyjatek

A játék menete:

A kitöltést követően, a játék facebook eseményén kommentben lehet jelezni, hogy az Abraham vagy a Jesus figura tetszene jobban. Ez nem kötelező, de nagyon jó, mert így rögtön tudni fogjuk, melyiket szeretné a nyertes és azt kaphatja! Az esemény itt van: Walking Dead figura nyereményjáték facebook esemény

Az űrlap:

A válaszokat 2016. március 17-ig várjuk. Ezt követően fogunk összesíteni, ami előreláthatólag több napot vesz majd igénybe. Reálisan március 21. után fogunk tudni eredményt hirdetni, ekkor e-mailben fogjuk értesíteni a nyertest. (Ezért különösen fontos, hogy működjön a megadott e-mail cím.)

További zombis szórakozásért pedig itt érdemes szétnézni.

A nyeremények képei: