Elkészült a #Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello-ra c. zenés játékfilm, melynek alkalmából az alkotók, a film támogatói és médiapartnerei ma – 2016. november 2.  – sajtótájékoztatót tartottak az Akvárium Klubban.

A sajtótájékoztató a #Sohavégetnemérős film producere, Lévai Balázs vezetésével zajlott. Az eseményen részt vettek a Wellhello tagjai (Fluor és Diaz), Tiszeker Dániel rendező, Stalter Judit koproducer, Pataki Ádám operatőr, Horváth András Dezső, Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár forgatókönyvírók, valamint a film színészeinek és támogatóinak népes csapata.

Az eseményen az alkotók meséltek a független film kezdeteiről, a Wellhello (Fluor és Diaz) egy másfél évvel ezelőtti fotó segítségével idézte fel az első lépéseket: „Sokat gondolkodtunk azon, hogy vajon mennyi embernek lehetünk életpillanataiban egyfajta filmzeneként, hiszen elég sűrűn kapunk esküvői videókat, leveleket, visszajelzéseket, hogy jó volt megélni a dalainkra egy-egy szakítást, szerelmet vagy épp összejövetelt. Kicsit úgy érezzük a film által, mintha beleleshetnénk néhány ilyen történetbe. Minket elvarázsolt és nagyon izgatottak vagyunk, reméljük, hogy megfelelő lenyomatot tudtunk adni a generációnkról.

karacson-tamas-fluor-sohavegetnemeros

#Sohavégetnemérős – Történetek Wellhello filmjelenet

Tiszeker Dániel rendező, a film színészei – többek között Sztarenki Dóra, Ötvös András, Orosz Ákos, Trecskó Zsófia és Tóth János Gergely – az előkészítés és a forgatás élményeiről számoltak be a média képviselőinek. Tiszeker kiemelte: „19 nap alatt forgattunk le egy nagyjátékfilmet 5 különböző városban, ami szinte lehetetlen, nekünk mégis sikerült, pedig legtöbbünk első nagyjátékfilmjét készítette. Remek stábbal dolgoztunk, a tempó ellenére jó hangulatú volt a forgatás. Sikerült létrehoznunk azt a képi világot, amit a film operatőrével, Pataki Ádámmal elképzeltünk: mind a hat történet más hangulatú és más stílusú, ugyanakkor a film egészében véve egységes vizuális koncepciót tükröz.”

A sajtótájékoztatón Lévai Balázs producer bemutatta a film koprodukciós partnerét, a Laokoon Filmgroupot, valamint megszólaltatta a film fő támogatóit: Új Nemzedék Központ, Heineken, Telekom, Sió, In-kal, Fornax, és a film helyszíneinek képviselőit is: Debrecen, Veszprém, Budapest, Zamárdi, Sopron és a Tesco áruház.

„A Wellhelloval régóta dolgozunk együtt, most is bátran vágtunk bele ebbe a projektbe, hisz nagy örömünkre szolgál, hogy globális márkaként lehetőséget adhatunk tehetséges művészeknek arra, hogy megmutassák a bennük rejlő kreativitást” – nyilatkozta Gőcze Csilla, a Heineken márkamenedzsere.

A média képviselői számos ízelítőt kaptak az új filmből: levetítették a #Sohavégetnemérős hivatalos trailerét:

#Sohavégetnemérős – Hivatalos előzetes