A világ a Batman körüli hírekkel van tele. Alig négy hete fut a világ mozijaiban a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (Batman V Superman: Dawn of Justice, már a mozikban), és már több mint 800 millió dollár bevétellel büszkélkedhet. Eközben a Warner Bros. vezetői immár hivatalosan is megerősítették a neten pár hete fel-felbukkanó hírt, hogy Ben Affleck nemcsak játssza, hanem írja és rendezi is a következő, csak Batmanről szóló filmet. A Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus 4.) – köszönhetően meghökkentő látványú és fekete humorú előzeteseinek – valószínűleg a nyár legjobban várt filmje, Zack Snyder pedig már Az Igazság Ligája díszletéből és színészeivel tett közzé egy mozgóképes üzenetet… De Will Smith még a sok újdonság közepette is tudott olyat nyilatkozni, amivel mindenkinél érdekesebbé vált: azt, hogy szívesen átvenné Batman szerepét.

– Volt már olyan képregény, amiben Bruce Wayne megsebesül, és Deadshot beáll a helyére – nyilatkozta az MTV Newsnak a színész, aki a Suicide Squad-ban a szuperbiztoskezű lövészt, Deadshotot alakítja. – Deadshot hordta a Batman-ruhát. Szerintem, ez elég jó ötlet, és szívesen beszállnék egy ilyen filmbe. Csapatjátékos vagyok. Ha szükség van rám denevérruhában… részemről oké.

SuicideSquad_jelenetfoto_2

Will Smith azt is hozzátette gyorsan, hogy nem Ben Affleck-et akarja kitúrni a szerepéből. Úgy gondolja, Affleck csinálhatna még pár Batman-filmet, azután jöhet a jelmezcserés fordulat.

– Szerintem, ez logikus fejlődése volna a sztorinak – mondta Will Smith.