Révi Sándor „Sunny”, valamint az X-faktorból is jól ismert Bozsek Márk és Tóth Marci beszóltak Arnold Schwarzenegger-nek. Történt ugyanis, hogy a három lázadó zenész megajándékozta világ megmentő Terminátorunkat egy dallal, melynek címe „Come With Me If You Want To Live”. Igen ám, de lehet, hogy a srácok rosszul mérték fel az erőviszonyokat mikor is igen csak pikírt módon tették fel a kérdést a Herkules reinkarnációnak. „Are you still ready to rock?” – Ami jelen esetben annyit tesz, hogy van még benned szufla, hogy zúzz egy nagyot a színpadon? Mert, hogy a három csibész muzsikus a fejébe vette, hogy Arnold Schwarzenegger nyakába raknak egy gitárt, és február 22-én a Papp László Sportaréna színpadán Világgá kürtölik az üzenetet: „Gyere velem, ha élni akarsz”

No de a viccet félre téve a dal videó klipjéből egyértelműen árad a szeretet és a mélységes tisztelet Arnold irányába és az is érezhető belőle, hogy a srácok támogatják Schwarzenegger azon törekvését, hogy ő legyen, Amerika első számú embere 2016-ban. Mert úgy vallják, ha a világot a szívükre hagyatkozó művészek, vagy ne adj Isten spirituális vezetők irányítanák akkor beköszönthetne végre az aranykor és véget érnének az értelmetlen háborúk.

A srácok nem viccelnek, hiszen bónusz ajándékként Arnold példaképét Muhammad Alit is meginvitálták egy közös dalra, amelyben a legendás bokszoló és szabadságharcos konkrétan rappel. A „Sting Like a Bee” című dal videóját Arnold Schwarzenegger vezeti fel Ali nagyszerűségéről mesélve, és ha ez nem lenne elég, ami utána következik az maga a döbbenet… Látni és hallani kell. Parádés szereposztás tárul elénk a legnagyobb világsztárokkal, és ami a hab a tortán, hogy Elvis Presley a mennyországból szólal meg benne káprázatosan szép hangjával. A dal premier Február 22-én a Papp László Sportaréna nagyszínpadán lesz Arnold Schwarzenegger-el.

Természetesen az elkészült dalokról a srácokat is megkérdeztük.

Nem féltek, hogy Schwarzenegger szemtelenségnek veszi a közvetlenségeteket?

A félelem fogalma, mint olyan nem létezik a szótárunkban, hiszen szívből élünk és alkotunk sosem érdekből például sikerért, elismerésért vagy pénzért. Jelen esetben is egy ajándékról van szó a dalok formájában, hiszen szeretjük Arnoldot és külön örömünkre szolgál, hogy Arnold személyes jó barátja Pollacsek Róbert külpolitikai szakértő lát el bennünket ötletekkel és jó tanácsokkal.

Hogy, hogy hárman álltatok össze, hiszen ha jól tudom, mindhármatoknak van szóló pályája?

Baráti társaság vagyunk és barátok közt:-D ez így működik, megosztjuk a sikereket. A lényeg, hogy amikor hárman egy légtérbe kerülünk, öröm zenélünk és dalok születnek a pillanat varázslatából.

Mik a tervek? Lehetséges, hogy ez a projekt egy világsiker pillére?

Vannak tervek, de nem nekünk ugyan is a felhők fölött van egy remek fickó, aki mesterien szövögeti a terveit. Tehát a mi dolgunk csak annyi, hogy éljük a jelent ahol nincs múlt se jövő csak a rock& roll.

A dal címe az, hogy „Gyere velem, ha élni akarsz” ami azt sugallja, hogy tudtok valamit, amitől az élet jobb lehet. Nem túl merész kijelentés ez?

Ezt a kérdés Arnoldnak is szegezhetnéd, aki küldetésének tekinti, hogy segítsen az embereknek a kiteljesedésükben, hogy boldog és sikeres életet élhessenek. Ezért is jön hozzánk február 22-én, hogy ezen misszióját beteljesítse. De természetesen van valami a tarsolyunkban, ami nem titok. Bármit is teszünk vagy gondolunk az csak is szeretetből jöhet létre, és ez által korlátlan szabadsággal és kreativitással ajándékozott meg bennünket az ösvény, ami a szív útja. És ez nagyon KIRÁLY! Így érdemes vágtatni és bátran mondhatjuk, hogy „Gyere velünk, ha élni akarsz”

Come With Me If You Want To Live Message To Arnold Schwarzenegger

Muhammad Ali, Arnold Schwarzenegger & Sunny – Sting Like a Bee

http://youtu.be/RvOsWEYduD0