Channing Tatum mindent ki akar próbálni. Nemsokára bemutatják az új Magic Mike-filmet, a Magic Mike XXL-t (12E) (Magic Mike XXL, hazai bemutató: július 2.), melyben a színész nemcsak kigyúrt felsőtestét, hanem kivételes tánctudását is alaposan megvillogtatja, ám ő nem elégedett meg eddigi szerepeivel. A különleges férfitáncos film után igazi rosszfiú akart lenni. Ezért vállalta el Gambit szerepét abban a készülő X-Men-filmben, melynek az amerikai délről származó, erős tájszólással beszélő, kiismerhetetlen mutáns a főhőse.

MagicMikeXXL_Cinemacon

– Ez a film mindent megváltoztat majd, amit eddig megszoktunk az X-Men sorozattól – jelentette ki a színész, amikor egy újságíró a Magic Mike XXL promóciós körútján a készülő mutánssztoriról kérdezte. – Mindig csak meg kell menteni a világot… mi ezt felforgatjuk majd.

A színész azt mondta, boldogan készül a kártyázó, iszákos szuperhős szerepére, akiről sosem tudni, éppen a jó vagy a rossz ügyet szolgálja.

– Pont ezért volt számomra mindig ő a legvalóságosabb mutáns – mondta Tatum. – Ha vannak szuperhősök, biztos tele vannak nem szuper tulajdonságokkal: vagyis, olyanok, mint Gambit.

A film 2016 őszén kerül a világ mozijaiba. Addig be kell érnünk azzal, hogy Tatum táncol és vetkőzik…