Néha a leglehetetlenebb filmekről derül ki, hogy kicsit valóságosak. A nyár egyik – már a címében is – legőrültebb vígjátéka, biztosan a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres (Mike and Dave Need Wedding Dates, hazai bemutató: július 7.) lesz. A filmben Zac Efron és Adam DeVine olyan elvetemült partiállat, hogy csak azzal a feltétellel vehetnek részt nővérük esküvőjén, ha visznek magukkal két rendes lányt. Úgyhogy kénytelenek szolid csajokat szerezni, és persze nagyon melléfognak.

MikeEsDave_CinemaCon

Amikor a filmet forgatták, ez még játék volt, de azóta valósággá vált: Zac Efron valóban csajt keres. Két napja került nyilvánosságra, hogy szakított gyönyörű barátnőjével, a modell Sami Miró-val, akivel már két éve járt. A napokban azonban kikövette Mirót a twitteren, és letörölte oldaláról az összes közös képüket. A pár mindig is nagyon szűkszavúan nyilatkozott magáról, a szakításról sem beszélnek a sajtónak.

Efron a Nagyfater elszabadul-ban nemrég megmutatta, hogy szívesen őrültködik egy bevállalós vígjátékban: a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres-ben bőven lesz rá alkalma. És aki keres, az talál!