A Kísértés (Breath in) története egyértelmű: két szülő gyermeke hamarosan kirepül a fészekből, mivel befejezi a középiskolát és főiskolára készül. Megan, az anya egyetlen hobbiján, sütisdobozok vásárlásán és eladásán kívül teljesen a családnak szentelte az életét. Most, hogy célt találjon életének, Megan meghívja Sophie-t, a cserediákot, hogy töltse náluk a szemesztert. Ezalatt Keith, a tehetséges csellista, aki élete legnagyobb részét középiskolai tanárként töltötte, új lehetőséget kap, amikor egy szimfonikus zenekar hirtelen megüresedett székét töltheti be a vonós szekcióban. Minden családtag a maga belső küzdelmével birkózik, míg Sophie szándékolatlanul felszínre nem hozza ezeket.

breathe-in-guy-pearce

Keith és Sophie mindketten tehetséges zenészek, és ahogy Doremus mondja, „teljes kört alkotnak egymás kiegészítéseként”.

– Ami Keith-et vonzza Sophie-hoz, az az, ahogy a lány által végre annak a személynek érzi magát, aki igazából lenni akar – mondja Doremus. – Ez egy érzelmi kapcsolat egy idősebb férfi és egy cserediák között, aki hozzájuk megy lakni. Ők ketten rokon szellemek, akik a lehető legrosszabbkor találkoznak….

Kísértés – magyar feliratos előzetes – Február 6-tól a mozikban:

[youtube]http://youtu.be/OtB59rY8efI[/youtube]