Machete gyilkol-poszterMiután egy fegyvercsempészeket leleplező akció balul sül el és elveszíti partnerét, SARTANÁT (Jessica Alba), MACHETE megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült MENDEZT, egy hírhedt kartell főnökét, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.

Machete hamarosan a Nemzetbiztonság által felhúzott határfal túloldalán landol, ahol rátalál Mendez rejtekhelyére, és rájön, hogy a tömegpusztító fegyver közvetlen összeköttetésben áll a férfi szívével. Machetének sértetlenül kell visszajuttatnia Mendezt az Államokba, hogy hatástalanítani tudják a bombát, miközben bérgyilkosok és zsoldosok halálosztaga veszi össztűz alá. Visszatérve az Államokba Machete átadja Mendezt az excentrikus milliárdos fegyverkereskedőnek, LUTHER VOZnak (Mel Gibson), az egyetlen embernek, aki képes hatástalanítani a bombát.

Azonban Machete számára hamar világossá válik, hogy maga Voz adta el a rakétát Mendeznek, és azt az ördögi tervet dédelgeti, hogy globális anarchiát teremt egy űrfegyverrel. Machete tehát összegyűjti régi barátait (Luz szerepében ismét felbukkan Michelle Rodriguez) és új társakat is toboroz, mint például a nappal szépségkirálynő, éjjel bérgyilkos Miss San Antonio (Amber Heard), hogy együttes erővel elkapják és az igazságszolgáltatás elé állítsák Vozt. A csapat a világ végéig és még azon is túl is üldözi a milliárdost, előkészítve a terepet a végső leszámoláshoz, amely a MACHETE ÚJRA GYILKOL című harmadik részben robbantja majd szét a mozivásznat.

A film 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: Machete Kills | Műfaj: szinkronizált amerikai akciófilm | Rendező: Robert Rodriguez | Játékidő:  107 perc | Zene: Robert Rodriguez, Carl Thiel | A film forgalmazója: Company Hungary Kft. | Hazai mozi bemutató: 2013. október 17. | Főszereplők: Danny Trejo, Alexa Vega, Mel Gibson, Sofia Vergara | Korhatár: 18

 Machete gyilkol szinkronizált magyar nyelvű előzetes:

[youtube]http://youtu.be/fOVdfQkqjtY[/youtube]