Menedék, film poszterEgy titokzatos fiatal nő érkezik az észak-karolinai kisvárosba, és bár ez nem szerepelt a tervei között, szerelmes lesz egy magányos, megözvegyült férfiba.

A Menedék (Safe Haven) mélyen megindító romantikus thriller Nicholas Sparks történetéből, akinek a bestsellereiből olyan nagysikerű filmek készültek, mint a Szerelmünk lapjai (The Notebook) és a Kedves John! (Dear John).

Katie Feldman (Julianne Hough) azért költözik az észak-karolinai apró, óceánparti városkába, Southportba, hogy új, csendesebb életet teremtsen magának. Egy kopott kis házat bérel, munkát vállal a helyi kávézóban, és azt reméli, hogy nyugalomra lel.

Szinte áthatolhatatlan érzelmi falakkal védi magát, mégis megérinti az összetartó közösség melegsége és odafigyelése. Különösen felkelti a figyelmét a kisváros boltosa, Alex (Josh Duhamel) és két kisgyermeke.

Katie lépésről lépésre ismét megtanul bízni valakiben, Alex és a gyerekei pedig megtanítják, hogyan élvezze újra a szeretet és a szerelem örömeit. De semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Frissen megtalált boldogságát hátborzongató titkok veszélyeztetik, amelyek még mindig kísértik a nőt.

Amikor egy titokzatos idegen érkezik a városba, aki Katie-ről kérdezősködik, feltámad a fenyegető múlt. Minden ösztöne azt súgja Katie-nek, hogy meneküljön, de ő mégis úgy dönt, hogy bármi áron megvédi az új életét. A remény, a túlélés és az igaz szerelem magával ragadó és izgalmakkal teli történetében újra felfedezi, hogy mit jelent az áldozat és az elkötelezettség. A Menedék (Safe Haven) főszerepeit Julianne Hough (Mindörökké rock (Rock of Ages), Footloose), Josh Duhamel (Transformers, Szilveszter éjjel (New Year’s Eve) ), Cobie Smulders (Bosszúállók (The Avengers), Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother)), David Lyons („Revolution”, Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love)), Noah Lomax (Kispályás szerelem (Playing for Keeps)) és Mimi Kirkland alakítja.

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: Safe Haven | Műfaj: szinkronizált amerikai romantikus film | Rendező: Lasse Hallström | Játékidő: 115 perc | Zene: Deborah Lurie | A film forgalmazója: Big Bang Media | Hazai mozi bemutató: 2013. április 25. | Szereplők: Julianne Hough, Josh Duhamel, Cobie Smulders, Cullen Moss, Mike Pniewski, Ric Reitz, Christopher Cozort, David Lyons | Korhatár: 12

[youtube]Insert video URL or ID here[/youtube]

Menedék