Maksim Fadeev zeneszerző, író, rendező jó pár évvel ezelőtt az akkor 6 éves fiának, Savvának egy történetet mesélt a Napról és az emberi szívről. A kíváncsi fiú addig-addig kérdezgette Fadevet, mígnem eldöntötte, olyan mesét szeretne írni, ami megragadja a gyerekek fantáziáját, és közben valami újat is tanulhatnak belőle. Pár hónappal később elkészült a történet a fiúcskáról, aki egy nála sokkal hatalmasabb gonosz erőtől szeretné megmenteni az édesanyját, a faluját és a barátait. A fiú, mint ahogy a gyerekek általában, azt gondolja, a varázslat gyógyír minden bajra. Később azonban rájön, hogy a kezében van az áhított hatalom, hisz a szeretet, az elszántság és a hit ereje bármire képessé teszi őt. Az író-rendezőnek nem is volt kérdés, hogy a számára legkedvesebbet, saját fiát, Savvát tegye készülő animációs filmje főhősévé.

Maksim Fadeev és kollégái több éven keresztül odaadóan dolgoztak Száva történetén. A kreatív csapat tagjai között Latin-Amerikától kezdve Európán át egészen Ázsiáig találunk animátorokat. A végeredmény pedig egy különleges és magával ragadó 3D-s látványvilág, ami kicsiket és nagyokat egyaránt elkápráztat majd.

Az eredeti szinkronhangok szerepeire olyan Hollywood-i sztárokat nyertek meg, mint Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci, és Whoopi Goldberg.

Szava-A sziv harcosa

A SZÁVA – A SZÍV HARCOSA 3D-ben is december 17-től a mozikban!

https://youtu.be/emwnEDpnDs0