Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (Spy Kids: All the Time in the World in 4D) 2011

Marissa Cortez Wilsonnak (Jessica Alba) látszólag mindene megvan… híres riporter férj,  egy gyönyörű bébi és két okos mostohagyerek. Valójában Marissának igen nagy kihívást jelent, hogy Rebecca (Rowan Blanchard) és Cecil (Mason Cook) pótmamájává váljon, hiszen a srácok nem igazán kedvelik őt. A férje, Wilbur (Joel McHale) pedig nem is sejti, hogy újdonsült neje egy visszavonult kém.

Marissa világa fenekestül felfordul, mikor visszahívják régi állásába egy őrült gazfickó (Jeremy Piven) miatt, aki a világuralom megszerzésére tör. A fenyegetés közeledtével Rebeccát és Cecilt is bevonják az akcióba, így a gyerekek hamar rádöbbennek, hogy unalmas mostohájuk egykor szuperügynök volt, ezért a rivalizálásban nagymenő kölykök kénytelenek félretenni piszkálódó énjüket, és inkább éles eszükre hagyatkoznak a bajban.

Két veterán kémkölyök, Carmen (Alexa Vega) és Juni Cortez (Daryl Sabara), valamint néhány elképesztő kütyü segítségével talán képesek lesznek megmenteni a világot és összehozni családjaikat.

Tíz évvel az első film után Rodriguez visszavisz minket a Kémkölykök világába, melyben a régről ismert s kedvelt, valamint új szereplők egyaránt feltűnnek. Ráadásul az új részben bemutatkozik a negyedik dimenzió: az Aromascope, mely interaktív, kalandokkal teli moziélményt nyújt az egész családnak.

A nézők minden mozijegy mellé egy ingyenes Aromascope kártyát kapnak, melyen nyolc szám szerepel. Amikor a számok megjelennek a vásznon, a kártya megfelelő részét le kell dörzsölni. A nyolc különböző illat felszabadulásakor a nézők egy speciális élménnyel lesznek gazdagabbak, s így még inkább részeseivé válhatnak a családi kalandfilm minden egyes jelenetének. 

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím:  Spy Kids: All the Time in the World in 4D | Műfaj: szinkronizált amerikai családi kalandfilm | Rendező:  Robert Rodriguez | Játékidő: 89 perc | Zene: Robert Rodriguez, Carl Thiel | A film forgalmazója: Fórum Hungary Kft. | Hazai mozi bemutató: 2011. október27. | Főszereplők: Jessica Alba, Alexa Vega, Daryl Sabara, Jeremy Piven, Danny Trejo, Joel McHale, Antonio Banderas | Weboldal: spykidsmovie.net


Kémkölykök 4D: A világ minden ideje szinkronizált előzetes

[nggallery id=207]

Oszd meg!
 •  
 •  
 •  
 •  
Kövesd Facebook oldalunkat!

5 hozzászólás

Add a Comment
 1. Tipp:
  8 aroma, 8 ujj – NE egy ujjaddal kaparj, dörzsölj, hogy NE keveredjenek össze az illatok :D

 2. és ez azért lesz 4d-s mert kapsz mellé egy kártyát amit szagolgatni kell?

 3. Igen kapsz egy kártyát amin 8 illat van és: “A nézők minden mozijegy mellé egy ingyenes Aromascope kártyát kapnak, melyen nyolc szám szerepel. Amikor a számok megjelennek a vásznon, a kártya megfelelő részét le kell dörzsölni.”

 4. Eddigi legrosszabb Kémkölykök! Nézhetetlen , a sztori nulla …
  Élmény beszámoló : http://youtu.be/iRceztXa3_A

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

MoziNéző © 2006-2017 Frontier Theme