Verdák 2, film plakátA legmenőbb versenyverda, Villám McQueen (eredeti hangja Owen Wilson) és utánozhatatlan barátja, az autómentő Matuka (eredeti hangja Larry the Cable Guy) a Verdák 2-ben igazán nagy kalandba keverednek, amikor a tengerentúlra indulnak, mindenidők legelső World Grand Prix autóversenyére. A kupa elnyerője csakis a világ leggyorsabb autója lehet, azonban a győzelem felé vezető út telis tele van kátyúkkal, elterelésekkel és vidám meglepetésekkel is. Matuka már a verseny első fordulóján azonnal különös kalandba keveredik és kénytelen egyszerre lavírozni a szupertitkos kémküldetés és csapatfőnöki feladatai között. Hamarosan megkezdődik a legpörgősebb autósüldözés Japán és Európa utcáin, a legmenőbb verdákkal, régi és új kedvencekkel egyaránt.

A Verdák 2 egy száguldó móka, melynek középpontjában a színes, vidám autókarakterek állnak, többek között titkos ügynökök, vérbeli cselszövők és nemzetközi autóversenyzők.

John Lasseter újra a volán mögé pattan, hogy megrendezze a 2006-os, Golden Globe-díjas Verdák című animációs film folytatását, a Verdák 2-t, melynek társrendezője az Oscar-díjas L’ecsó producere, Brad Lewis, továbbá egy veterán vizuális effektusok szakértő, Denise Ream is részt vett a munkálatokban, producerként. Nevéhez olyan filmek fűződnek mint a Fel! és a Star Wars III. rész – A Sithek bosszúja bravúros sci-fi.

A legújabb Disney-Pixar egészestés animációs film 2011 júliusában kerül a hazai mozikba, Disney Digitális 3D™-ben és IMAX® 3D-ben a kiemelt filmszínházakban.

[scg_html_vizszintes_vonal]

Eredeti cím: Cars 2 | Műfaj: szinkronizált amerikai animációs kalandfilm | Rendező: John Lasseter | Játékidő: 107 perc | Zene: Michael Giacchino | A film forgalmazója: Fórum Hungary | Hazai mozi bemutató: 2011. július 28. | Szinkronhangok: Owen Wilson, Larry the Cable Guy, Michael Caine, Michael Keaton, Emily Mortimer, Jason Isaacs, Cheech Marin | Weboldal: http://disney.com/cars

 [scg_html_vizszintes_vonal]

Verdák 2 szinkronizált magyar nyelvű előzetes

Verdák 2 filmklip

[iframe width=”600″ height=”371″ src=”http://www.youtube.com/embed/SYAGNcO5_E0″]

 [scg_html_vizszintes_vonal]

[nggallery id=79]