Megérkezett a 2014-es év egyik legjobban várt filmjének az  X-Men – Az eljövendő múlt napjai első előzetese!

Az X-MEN – AZ ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAI című kalandban a korábbi X-Men filmek sztárjai közül szinte mindenki visszatér. A teljesség igénye nélkül íme a szereplők listája: Jennifer Lawrence, Hugh Jackman, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Ellen Page, James McAvoy, Halle Berry, Ian McKellen, Patrick Stewart, Peter Dinklage és még sokan mások.

 X-Men – Az eljövendő múlt napjai

Bryan Singer, a különlegesen látványos, izgalmas filmjeivel világhírűvé vált rendező, az eredeti X-Men-filmek alkotója azt nyilatkozta, hogy Az eljövendő múlt napjai csupa meglepetés lesz. “Ezúttal sokkal nagyobb a tét, nemcsak a világ és a jövő, hanem néhány szereplő szempontjából is – mondta. – X-Men – Az elsők végére a mutánsok között visszavonhatatlanul lezárult a béke kora. Innen már nem fordulhattak vissza. És most végre megtudjuk, hogy milyen messzire jutottak onnan.” (EW.com)

A film rövid tartalma:

Az X-Men – Az eljövendő múlt napjai két korban játszódik, és a mutánsok mindkettőben a túlélésükért harcolnak… az ember ellen. A eredeti trilógia hősei saját fiatalkori énjükkel fognak össze, mert hatalmas csata vár rájuk. Ha nem tudják megváltoztatni a múltat, elvész a jövő.

X-Men – Az eljövendő múlt napjai – magyar előzetes:

[youtube]http://youtu.be/CiGnyoZUdIc[/youtube]