Cyrano (2021)

Cyrano (2021)

Eredeti cím:CyranoMűfaj:amerikai film, musical / romantikusRendező:Joe WrightZene:Aaron Dessner, Bryce DessnerJátékidő:124 percA film forgalmazója:Forum HungaryHazai mozi bemutató:2022. március 17. Cyrano film leírása A korát meghaladó férfi, Cyrano de Bergerac...
Sikoly 5 (Scream 5) 2022

Sikoly 5 (Scream 5) 2022

Huszonöt évvel azután, hogy Woodsboro csendes kisvárosát brutális gyilkosságsorozat rázta meg, egy új gyilkos ölti magára a maszkot, hogy egy csapat tinédzsert kiszemelve felszínre hozza a település véráztatta múltjának titkait.

Az unoka (2022)

Az unoka (2022)

Az unoka egy nyomozós thrillerbe oltott felnövés-történet, a fekete komédia elemeivel árnyalva. A napjainkban játszódó különös bosszútörténet főhőse egy szelíd, illedelmes irodista fiú, Rudi. Miután imádott nagyapja egy lelketlen csalás áldozata lesz, Rudi elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot. Ehhez találékonyságra, rafinériára és önbizalomra van szüksége – meg persze egy csapat szövetségesre.

West Side Story (2021)

West Side Story (2021)

Készült az 1957-es Broadway show alapján. Az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer- illetve Tony-díjas Tony Kushner írásában készült West Side Story a könyörtelen rivalizálás és ifjonti szerelem klasszikussá vált történetét meséli el, New York Cityben, 1957-ben.